Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miesiaczki

Polecane posty

Gość gość

Hej. Staramy sie z mezem o dziecko. Okres spoznia mi sie 3 dni. Zazwyczaj cykl trwa 28 dni. Zrobilam wczoraj test i wyszla druga bardzo blada,ledwo zauwazalna kreseczka. Odczuwam lekkie mdlosci, wzdecia i zawroty glowy. Z daty ostatniej miesiaczki wychodziloby ze jestem w 5 tygodniu. Jak myslicie czy jest wiarygodny? Macie jakies doswiadczenia z testami? No i kiedy powinnam sie udac do lekarza? Pozdrawiam:) Kina:*

Gość gość
gratulacje ;). Do lekarza najlepiej ok. 8 tygodnia, chyba że coś cię będzie niepokoić...bierz kwas foliowy, ale pewnie już dawno go bierzesz ;)

Gość gość
jak ci sie okres spóźnia 5 dni, to jesteś w 4 tygodniu, no czasem ta się zaokrągla, że 5 tydzien, ale prawidłowo, to jest 4 tydzien + 2 dni...

Gość gość
Biore kwas foliowy, ktory powoduje u mnie silne zaparcia:/ Boje sie cieszyc. Od stycznia sie staramy i co miesiac pojawia sie @. A ktory test jest najczulszy? Planuje zrobic jutro rano. Mam nadzieje ze kreseczka bedzie wyrazniejsza.

Gość gość
idz zrób badanie krwi :) mi okres sie spóźniał dwa dni zrobiłam test wyszła blada ale widoczna kreska nastepnego dnia poszłam zrobic bete no i wyszlo ze jestem w ciazy do lekarza poszłam jakies dwa-trzy tygodnie pozniej byl to chyba 6tydz6dzien i bilo juz serduszko :) dzis moj szkrab ma pół roku

Gość gość
I jaki wynik bety Ci wyszedl? (chodzi mi o liczbe:))

Gość gość
chyba na razie nie sensu robić testu, skoro jest pozytywny, to wiadomo ;)

Gość gość
No wlasnie sama nie wiem czy test byl pozytywny. Jak juz pisalam druga kreska byla ledwo widoczna, ale zauwazalna. Chcialabym zobaczyc dwie wyrazne kreski wtedy zaczelabym sie cieszyc.

Gość gość
to idź zrób betę i będziesz wiedziała

Gość gość
2409 mlU/ml po co masz robic testy kolejne zrob badanie krwi bardziej wiarygodne :)

Gość gość
Jutro zaniose mocz do szpitala:) Zobaczymy co wyjdzie:)

Gość Agusia_S_B
My także się staramy od dłuższego czasu. Po ostatniej @ po tygodniu zaczęły boleć mnie piersi. Urosły bardziej niz zazwyczaj. Miesiączka spóźnia mi się już 4 dni. Od tych 4tyg czuję delikatne klucia w podbrzuszu. Podobnie jak na @ lecz trwa to znacznie dłużej. Oprócz tego jest mi słabo i kręci mi się w głowie. Czy są szanse na upragnionego bobasa ? Proszę o radę .

Gość gość
betę robi się w laboratorium z krwi, więc nie wiem po co masz nieść mocz do szpitala, poza tym stężenie hcg jest większe we krwi

Gość Jakie to żenujące
Jesteś głupsza niż ustawa przewiduje!😠 Powiedz o tym dzielnicowemu że nie masz miesiączki.Jakie głupie te baby teraz są.Nic dziwnego że debilzm kwitnie!😡 Musisz biedna o tym pisac na forum???? OGARNIJ SIĘ debilko!