Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest ze kobiety ktore wogole nie są ladne

Polecane posty

Nie będę domniemywać bo ani dziewczyny nie widziałam, ani docinek nie slyszalam. Scenariuszy dopisywać i budować nie będę. Faceci lubią wdzięk. Ten wdzięk -w zależności od poziomu jaki reprezentuje facet - ma różne oblicza. Trzeba tylko ten wdzięk umiejętnie podkreślać.

Gość gość
Faceci to bydło zwierzeta,jak te laleczki za ktorymi lataja zbrzydna przytyja to nagle zmieszaja je zbłotem tacy są...

Gość gość
Nie mam nadwagi, raczej niewyjściową urodę czyli twarz, wystający do przodu brzuch i problemy z kręgosłupem. Chyba też nieładnie sie poruszam, trochę sztywno.

Gość gość
Może masz za duzy brzuszek dlatego Ci dokuczaja a nie przez twarz...

Gość gość
Mam mądrą koleżankę ale niestety grubą i klapa, nie ma faceta. Intelekt nie wystarczy, jest ogólnie lubiana i szanowana ale samotna.

Gość gość
Co do brzucha to nie jest za duży tylko wypięty do przodu przez lordozę ledźwiową która u mnie jest powiększona. Mam chłopaka a tych z siłowni obcych kolesi olewam i udaję że jestem głucha. :)

Gość gość
A niektore pasztety maja powodzenie a wiecie czemu?Bo poruszają się jak dzi/wki i faceci podswiadomie odbierają je jako łatwe panienki i wyuzdane.Nie ma zadnego czaru ani magi tylko sposob poruszania i mimiki twarzy.

Gość gość
Bo na siłowni siedza faceci dla których 80 procent kobiet jest brzydka...

Gość gość
nie sztuką jest podniecić faceta. to trwa chwilę. sztuką jest sprawić, żeby się zakochał. ale wypowiadające się tutaj pustaczki nigdy tego nie zrozumieją. jałowa dyskusja.