Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola19852605

coś dziwnego

Polecane posty

Gość karola19852605

Hej. mam pytanko. Dwa tygodnie temu byłam na pogotowiu gdyż miałam krwawienie i lekarz potwierdził wczesną ciążę ale że niby była zagrożona przepisał mi duphaston i po trzech dniach krwawienie minęło. dzisiaj znowu zaczęłam ale wyglądało to jak krwawienie miesiaczkowe. lekarz na pogotowiu tylko ze inny stwierdził że żadnej ciąży tu nie widzi i gdybym nie miała kartki z poprzedniej wizyty pewnie uznał by to za moje urojenia a tak stwierdził że to tylko miesiaczka a w środku mam endometrium 11 mm. w domu już wylecialo mi dziwne galaretowate coś wielkości gdzieś dwóch 5 zł. Czy któraś z was może mi pomóc w ocenie co to może być?

Gość gość
i między jedną a druga wizytą na pogotowiu nie byłaś u ginekologa? zrób badania z krwi i będziesz wiedziała czy to ciąża, czy nie

Gość gość
Jeśli aktualnie nie jesteś w ciązy to mogło się zdarzyć poronienie, które na tak wczesnym etapie ciąży niestety się zdarza.

Gość karola19850526
Nie byłam u lekarza bo wizytę umowioną mam na czwartek dopiero. liczyłam się z poronieniem ale ginekolog by nie rozpoznał tego? bo dwa razy byłam badana na oddziale gin.

Gość gość
Poroniłaś niestety to się bardzo często zdarza na początku ciąży

Gość karola19850526
Co lekarz to inna opinia. w sumie z jednej strony to dobrze ze w miarę szybko i samo się oczyscilo. mam córeczkę to tak serce bardzo nie boli że tym razem się nie udało.