Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja1994

chcę dzidziusia

Polecane posty

mam 20 lat bardzo chciałabym już zostać mamą :( biorę tabletki bo mój chłopak uważa że za wcześnie na bobasa :( co zrobić żeby zajść w końcu w ciążę ? tak żeby wyglądało to na wypadek w pracy ;>

Gość gość
masz pracę i za co utrzymać dziecko?

Gość gość
Po pierwsze skąd wiesz czy on cie nie zostawi jak juz zajdziesz ? Po 2 musiałabyś odstawić tabletki ale w takim przypadku moglabys szybko zajsc a po tabletkach pasuje odczekać 3 msc

Gość gość
zajdziesz w ciaze chlopak cie zostawi i załozysz kolejny temat ...musze usunąć ciąże bo chlopak mnie zostawil....dorośnijcie razem do tej decyzji zeby potem placzu nie bylo nie pisze tego złośliwie ale dziecko to nie zabawka na piec minut...poza tym do ciazy trzeba sie przygotowac pomijajac tabletke zeby zajsc w ciaze mozesz zaszkodzic dziecku

Gość gość
"biorę tabletki bo mój chłopak uważa że za wcześnie na bobasa smutas.gif co zrobić żeby zajść w końcu w ciążę ? tak żeby wyglądało to na wypadek w pracy ;>" chcesz wrabiac chłopaka w ciąze to juz swiadczy o tym jak nieodpowiedzialna jestes.......

mój chłopak twierdzi że najlepiej bedzie jak to on bedzie nas utrzymywał. zarabia 4000 miesięcznie myślę że to by wystarczyło kochamy się i zamierzamy się pobrać naprawdę do szczęścia potrzebuje dziecka :(

Gość gość
do szczęścia to ty potrzebujesz mózgu

Gość gość
po co ci dziecko ? bedziesz tyrac na niego cale zycie i potem na wnuki :p

rozmawiałam z nim też chce mieć dziecko ale nie teraz. mówi że bardzo by się cieszył gdybym zaszła w ciąże ale ze woli poczekać

Gość gość
Dzidziusia chcesz? To niańką zostań. Dzidziuś rośnie, staje się dużym dzieckiem, które potrzebuje dojrzałych rodziców. A Ty nie jesteś dojrzała, nie nadajesz się na matkę.

Gość gość
kup sobie yorka :P bo na dziecko jestes za głupia :P

Gość Jakie to żenujące
Jaki rozum, taka mowa.Najpierw trzeba zdobyć wykształcenie i miec zatrudnienie z dobra płacą, potem własne mieszkanie.Nie sztuka urodzic, ale zapewnic dziecku dobry start w zyciu.Nie widze tego u ciebie.Masz żółto w dziubku.