Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie powodzenie u mężczyzn, bo moja kuzynka się chwali że może mieć każdego...

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam denerwującą kuzynkę, która uważa się za bardzo seksowną. Ja uważam się za przeciętną kobietę, mam proporcjonalne ciało, delikatne rysy twarzy, ale uważam, że nie wyróżniam się spośród innych kobiet. Pracuję jako asystentka, spotykam w pracy wiele osób, często mężczyźni rzucają jakieś uwagi lub pytają o nr telefonu. Ale kuzynka twierdzi, że ona to dopiero cieszy sie powodzeniem i faceci kładą się u jej stóp :O moim zdaniem nie jest ładna - ma duży nos i wąskie usta, bardzo ostre rysy twarzy, no ale jest obficie obdarzona jak to ona mówi - ma duży biust i szerokie biodra. Ja jestem raczej szczupła, żeby nie powiedzieć chuda i dość wysoka. Ale przechodząc do sedna sprawy uważacie, że jedyne na co patrzą faceci to duży biust i w związku z tym każdy poleci na kobietę z miseczką F? Bo moja kuzynka twierdzi, że jakby chciała to każdy pójdzie z nią do łóżka - łącznie z moim mężem.

Gość gość
fajna masz kuzynke :p

Gość gość
kuzynka powiedziala Ci ze poszłaby do łozka z twoim mężem ? kopnij ja w d***pe jak stad do Paryza co za kretynka

Gość Juliaaaaaaaaaaa
nawet mam ,ale nie uważam ,że mogę mieć każdego bo choć nikt mi nie powiedział ,że jestem brzydka itd to wiem ,że są też tacy w ktorych typie nie jestem

Gość gość
Dobrze ci powiedziała kompleksiaro.

Gość gość
Kopać jej nie będę, bo to rodzina, rodziny się nie wybiera - niestety :O Ona ogólnie jest dość zarozumiała i trochę głupia, ale ostatnim wywodem przeszła samą siebie. A i podsumowała - cytuję: "No ale nie będę świnia i nie będę Ci chłopa uwodzić".

Gość gość
ja p**rdole co za idiotka wez jej powiedz ze faceta moze miec kazdego bo jest łatwa a nie atrakcyjna :P

Gość ja tam nie mam
ja nie mam powidzenia u facetów , nie jestem szczupła ale jakos mi to nie przeszkadza bo znalazł sie jeden któremu w oko wpadłam i został :P no a kuzynka Twoja gratuluje rodziny a ona ma męza ?

Gość gość
ten kto duzo gada malo robi. musi miec kompleksy skoro sie chwali ze moze miec kazdego a pewnie nikt jej nie chce

Gość gość
Nie ma męża, nie wiem nawet czy ma faceta, na większości imprez rodzinnych jest z takim dalekim kuzynem - twierdzi, że jej go żal, bo on nie ma nikogo, bo jest mało atrakcyjny i nieśmiały, a ona ma takie dobre serce no i w rodzinie należy sobie pomagać. A ona nie będzie przychodzić na każde wesele z kim innym bo stare ciotki powiedzą że jest puszczalska... Czasem ktoś ją z pracy podwozi samochodem, ale nie wiem czy to facet. Wieczorami czasem gdzieś wychodzi, ale rzadko.

Gość ja tam nie mam
to jej powiedz ze to nie ona moze miec kazdego tylko kazdy moze miec ja w dodatku za darmo . ja mam 2 siostry jedna od zwasze uwaza ze kazdy facet co na nia spojrzy na nia leci :P nawet jak w ciazy była ( dosc duzo utyła) to jak poszła do szpitala to mówiła ze pielegniarz chyba na nia leciał bo sie patrzył :P a druga moja siostra ( tez podobnie jak ja z lekka nadwaga ) wmówiła sobie ze jest rozowa ksiezniczka i wszyyyscy czy chca czy nie musza na nia zwracac uwage :P i je toleruje i zyje ale ubaw mam po pachy czasem jak ich słucham :P ale jak by mi ktoras powiedziała ze moze z moim mezem sie przespac ale tego nie zrobi to juz ja bym je wyprostowała

Gość gość
Mam figurę jak twoja kuzynka i też mam powodzenie u mężczyzn. Co, mam biadolić jak to jest źle z dużym biustem i biodrami, żeby tobie było miło?

Gość ja tam nie mam
nie chodzi o biadolenie zeby jej bylo miło ale o pier**dzielenie ze moze miec kazdego. jakos nie zauwazyłam zebys zaczeła swoj post od tego ze mozesz miec kazdego bo masz duzy bius ti duze biodra

Gość gość
Ale tu nie chodzi o biadolenie, bo ja MAM MĘŻA który mnie kocha taką jaką jestem. Sama też lubię swoje ciało, cieszę się, że jestem szczupła, może i trochę większy biust byłby fajny, ale mam rozmiar C więc tragedii też nie ma. Kuzynka nic nie musi mówić, ale zwróciłyście mi uwagę na ważną rzecz - ona ma 35 lat i nie ma męża i faktycznie może tu nie o powodzenie chodzi, a o to, że może mieć opinię łatwej.

Gość gość
a może ona tak mówi bo już się z twoim mężem przespała?

Gość gość
Nie, nie spała z moim mężem. Pomijam fakt, że nie jest w jego typie, ale on jest człowiekiem poważnym, uczciwym i normalnym - skoro jesteśmy małżeństwem, to nie przyprawia mi rogów.

Gość gość
To zabawne, bo ja mam sredni biust (d albo e) i szerokie biodra i raczej mam kompleksy na tym punkcie

Gość gość
Haha jakie glupie stwierdzenie...wiekszosc kobiet pod warunkiem ze ma wszystkie zeby moze miec kazdego oczywiscie nikt nie powiedzial ze na stale ale chociaz na momen a wyjasnienie jest proste maja tzw pipke miedzy udami wiec kulturalny czy cham ksiadz student zonaty wszyscy beda zainteresowani

ciezko jest oceniac, nieznajac jej, ale sa takie kobiety (pewne siebie i znajace swoja wartoc), ktore wrecz przyciagaja facetow. np mialam taka koleanke w liceum, byla gruba (mocno), niezbyt ladna, a faceci do niej lgneli. byla mega pewna siebie i jak ktos jej sie spodobal bo robila tak, ze byl z nia

Gość gość
Chciałabym miec takie problemy:/

Gość siasialasia
Co z tego że ma duże cyce jak ryj brzydki :D Co innego mieć powodzenie u facetów którzy chcą mieć ją na jedną noc. A co innego mieć powodzenie u faceta który chce mieć cię na całe życie. Daje nobla pani za tekst " nie ona moze miec kazdego tylko kazdy moze miec ja w dodatku za darmo". Brawo!! I tak jej następnym razem powiedz!

Gość gość
Mam biust rozmiar 70 F-G (zalezy od biustonosza) i faktem jest, ze przyciaga on uwage mezczyzn. Ale nie rusza mnie to specjalnie, bo mam meza i to on dla mnie jest numerem 1. zreszta czym tu sie szczycic? Ze jakis obcy koles poleci tylko na moja fizycznosc? Grunt to znalezc jednego faceta, dla ktorego jest sie wszystkim mimo uplywajacego czasu, mimo wad i mimo zmieniajacego sie ciala. To, ze stado obcych facetow slini sie na widok Twojego bujnego biustu czy ksztaltnej pupy swiadczy o tym, ze chca Cie tylko na raz i do jednego.

Gość gość
Moze laska Ci zazdrosci, ze masz meza? Bo ja stac jedynie na przelotne przygody. Tekst o uwodzeniu Twojego meza jest juz ponizej pasa. A Ty, widze, ze nie jestes pewna siebie, skoro tak Cie jej slowa ubodly, ze zalozylas o tym temat. I Twoj tekst, ze nie mozesz ochlodzic relacji, bo to rodzina a rodziny sie nie wybiera. Wybacz, ale nie rozumiem. Widac dupa z Ciebie i tyle i pewnie boisz sie, ze faktycznie laska wyciagnie lapy po Twojego meza. Kuzyneczka ma tupet, wie jak Ci dopiec i pokazac, ze jest lepsza :D Wiesz, co ja bym zrobila, gdyby jakas franca tak do mnie gadala? Powiedzialabym jej, ze zycze jej szczescia w uwodzeniu mego meza i wiecej bym z nia dyskusji nie prowadzila.

Gość gość
Takie kobiety najbardziej podobają się facetom .sama mam duży biust i szerokie biodra oni to uwielbiają uwierz mi. Nie mogę się od nich opedzic a nie mam figury modelki

Gość gość
Na powodzenie u mężczyzn nie ma wpływu figura, choć faktycznie jędrne, zgrabne kobiety szybciej przyciągają wzrok niż bardzo chude, czy grube. Od figury ważniejsze jest "ogólne wrażenie" (lub "to coś"), czyli całokształt: sylwetka, twarz, włosy, sposób ubierania i bycia. Czy Twoja kuzynka jest atrakcyjna i czy faceci na nią lecą, nie wiem. Ale przypuszczalnie tak, że leci na nią specyficzny typ faceta pt. "poderwę i zaruch*m". Tak więc chwalić się to ona nie ma czym;) Podrywa pewnie takich co na każdą by polecieli i tyle. Szczerze mówiąc, ja ograniczam relacje z takimi osobami do minimum. Nie moja bajka.