Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ci co znalezli milosc prawdziwą ą

Polecane posty

Gość gość

swoje szczenscie

Gość gość
taka nie istnieje

Gość gość
ooooooooooooooooooooooooodnaaaaaaajdooooooooooooooooooooooooooooooom :classic_cool:

Gość gość
ja znalazlam-PRAWDZIWA MILOSC ISTNIEJE

Gość gość
"Prawdziwa miłość" to hormony i nic więcej.

Gość Finantonio
Istnieje ale nie każdemu jest dana. W sumie jest bardzo rzadka.

Gość gość
to prawda milosc nie istnieje ale sens tego tematu byl inny :classic_cool:

Gość gość
ja tez znalazlam, jednak nikt nie daje gwarancji, ze ta milosc przetrwa. bo to, co jest normalne - czasem musi umrzec w tym nienormalnym swiecie. dokladnie - czas pokaze... ehh ;)

Gość gość
Ale co robić żeby taka miłość trwała wiecznie ??

Gość gość
wiecie co... szukalam w necie pewnego tematu i wyskoczyl mi ten, w sumie dobrze-swiezy, mozna z kims pogadac ;) co zrobic, zeby milosc trwala wiecznie? chyba obie strony musza caly czas sie starac, bo zycie jest nieprzewidywalne i nigdy nie wiadomo, co sie wydarzy. a ze nic sie nie przewidzi - recepty na milosc wieczna nie ma...

Gość gość
no wlasnie, w sumie - po co nam milosc wieczna, do konca zycia, kiedy zycie jest naprawde bardzo nieprzewidywalne? czy nie lepiej cieszyc sie z tej milosci, ktora jest teraz i ktora czyni nas szczesliwymi? dzien po dniu? na cholere nam wiecznosc? x taka mysl mnie naszla, ale zaraz dotarlo do mnie, ze tak moga myslec ludzie, zyjacy doslownie z dnia na dzien, nie ktos myslacy powaznie o zyciu i przyszlosci. :P wiec wracamy do punktu wyjscia-czy milosc byla wieczna dowiemy sie przed smiercia (milosc wieczna nie oznacza zwiazku do konca naszych dni, takie moje male wtracenie/konkluzja skromna!)

Gość gość
Gorzej jak starania są przełożone tylko na słowa ..." kocham cie, jest mi z tobą dobrze ...", a wychodzi z domu, nie mówiąc gdzie. Wraca na drugi dzień . Normalnie rozmawia ,a ty w myślach masz ochotę wrzeszczeć , krzyczeć z bezsilności ,ze to nie pierwszy taki "wybryk"

Gość gość
tez wole widziec milosc w czynach, nie w slowach... bo slowa sa mile, ale jesli za czeste, a z czynow nic nie wynika, to p*****le to... :o

Gość gość
wylaczne mowienie kocham to zamydlanie oczu, no chyba ze dla kogos same slowa to wystarczajace wyznanie milosci.