Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

wracam od faceta i jakoś sie wypaliłam

Polecane posty

Gość gość
olej go i znadz sobie innego jak znam zycie to on i tak cie zdradza albo niedlugo by rzucil ile mozna byc z jedna laska zwlaszcza jak jestescie mlodzi a sadzac z twojego postu pewnie nie masz wiecej jak 30 lat

Gość gość
Wygladasz na 45

Gość gość
sponsora już znalazłaś,?

Gość gość
chyba tak, facet jej się znudził, teraz ją kasa kręci

Nie, na szczęście się opamiętałam. To nie jest temat do żartów. Dla miłości chciałam spotykać się ze sponsorami (ale miałam nadzieję, że nie będę z nimi sypiać :() Chciałam mieć pieniądze żeby żyć z nim, proste... ;/

Zawsze pierwszą myślą po porażce w pracy było : "rzuć to, znajdziesz sponsora" :O mówię serio, nie wiem skąd takie myśli? Czy to szatan mną steruje?

właśnie mój dawny były dał fotę na fb z jakąś szmatą :O wielka miłość hahhaha a on po pół roku z nią chciał się ze mną bzykać, zaraz napiszę do tej kurwy z innego konta z kim się zadaje, dam screeny rozmów, niech cierpi suka jedna.

a co ma wiek do rzeczy jak sie kogoś kocha? jest bliższy wiekiem mojej matce niż mi, ale czy to ma znaczenie?? Po co mi jakiś leszcz w moim wieku, który nie ma pojęcia o życiu? Mój facet jest doświadczony przez życie, wiele mnie nauczył i dał mi poczucie bezpieczeństwa

Gość gość
Zieeeew..... Wyjątkowo nudna love story (a raczej money story). W sumie happy end - facet znajdzie sobie zrównoważoną emocjonalnie i będziesz szczęśliwy (o ile o emocje mu chodzi ;))

Gość OSTRY TYP 23 LATA
STUDENTKA W******* CIE?

Gość zbereznik
o czym jest ten temat? :P:)

juz mi się nawet nie chce udawać, kurwa, ile można? Nie winię go za to absolutnie, bo on mi dogadza tak jak powinień. Po prostu jestem już taka i orgazmy mam tylko gdy sama je sobie zrobię...moze to dlatego?

Gość gość
jak mozna z takim dziadziskiem sie spotykac w twoim wieku? i to jeszcze pewnie zonaty i nie smierdzi forsa.

Gość gość
a c***e lubi lizac?

żonaty nie, ale forse ma, jednak nie chodzi o to, zakochałam się w jego stylu bycia, cipę liże bardzo chętnie, sam zawsze to robi, nawet nie muszę mu mówić, ale mnie to nie jara...nie odcuwam nic, totalnie nic..

Gość gość
kurwa dziewczyno ty jesteś nienormalna :O najpierw chcesz się zabijać z miłości, a za kilka dni piszesz że się odkochałaś najpierw marzysz o dziecku i chcesz zajść w ciążę, a potem cieszysz się, ze jednak nie zaszłaś zakładasz temat o tym, że szukałaś sponsorów aby móc zostać bliżej faceta, a za kilka sekund dodajesz, że jednak nie mogłabyś tego zrobić... masz borderline, widać jak byk i to w stopniu zaawansowanym

w objawach borderline jest cos takiego; "Osoby z zaburzeniami osobowości często mają kłopoty w pracy (np. liczne zmiany pracy czy praca na stanowiskach poniżej możliwości)" hahhah w lipcu 5 razy zmieniałam pracę

Gość gość
no więc właśnie... :D

Gość gość
Kurwa, ale to żenujące! :classic_cool: