Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

głuche telefony

Polecane posty

Gość gość

od wczoraj mialam 4 gluche telefony, dodam, że do od tygodnia jestem sama w domu, bo moi rodzice wyjechali, myślicie żę to przypadek..? zaczęłam sie bać, że ktoś może planować, by obrobić mieszkanie...

Gość gość
to na to już troche za poźno..:p ale wiesz w sumie to już nie wiem, zaczęły mi czarne scenariusze po glowie chodzić..

Zgaduję, że to telefon domowy dzwonił...? Nie przejmuj się, u nas w domu zdarza się to nagminnie; według mnie to są głupie żarty, kogoś kto nie ma co robić, aczkolwiek nawet do głowy mi nie przyszło, że ktoś mógłby chcieć dom obrabować... No cóż, zarygluj się, okna pozamykaj... tak na wszelki wypadek, może się lepiej poczujesz dzięki temu x)

Gość gość
no zamknęłam się na 4 spusty. Tak na stacjonarny dzwoni ktoś, i to od 3 dni, i zwykle o tej samej porze, tzn rano po 8 i wieczorem tak gdzieś koło 21. Tak pomyślałam, zę ktoś mógł chcieć mieszkaeni obrobić, bo akurat moich rodziców nie ma w domu, wiec mozę ktoś w jakiś sposób się o tym dowiedział.. i sprawdz np czy ktoś jest w domu..ale nie wiem, moze już mnie zbyt fantazja ponosi, ale mimo wszystko troche to niepokojące..

Gość TyczakTyczak
A sprawdziłaś ten numer na infonumer pl?