Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które mieszkanie lepsze?

Polecane posty

Gość gość

1- kawalerka 1 pokoj z kuchnią (do kuchni wchodzi się z pokoju), duży balkon całość 34 m. 2- 2 małe pokoje (ślepa kuchnia), do pokoi osobne wejścia ale kuchnia ciemna (można połączyć z pokojem) - też całość 34 m, balokn malutki. Czy lepiej mieć jeden a przestronny pokój czy dwa mniejsze?

Gość gość
Dwa mniejsze. Połącz kuchnię z jednym z pokoi.

Gość gość
dla mnie liczy się przestronność i balkon w pierwszym mieszkaniu zrobiłabym kącik sypialny za jakimś regałem, ścianką z regipsu, roletami, panelami i przebiłabym ścianę z kuchnią robiąc jedno wielkie pomieszczenie byłby duży salon z kuchnią, duży balkon i sypialenka tylko do spania chyba, że są 2 osoby, to inaczej ale to kazdemu wg potrzeb

Gość gość
Na razie jestem sama, też wolę przestrzeń, małe pomieszczenia mnie duszą. Zawsze kiedyś można mieszkanie sprzedać czy zamienić. Z 2 str lepiej może te 2 pokoje, jedne połączyć z kuchnią jako gościny, a w tym malutkim mieć sypialnie. Cenowo podobnie.

Gość gość
też mam podobny dylemat, czy 1 większy pokój czy 2 małe, a metraż taki sam..............

Gość gość
mozesz polaczyc jeden pokoj z kuchnia i to bedzie taki "salon" a drugi to bedzie twoja sypialnia

Gość gość
Myślę ze 2 pok będą lepsze niż 1 większy chociaż mam koleżankę, która woli przestrzeń i w małych pokojach się "dusi".