Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKamilka

W jakim wieku był Wasz najmłodszy partner, któremu brak wzwodu uniemożliwił seks

Polecane posty

Gość gośćKamilka

jak wyżej - pytam poważnie

Gość gość
Ponawiam pytanie

Gość gość
nie było takiego , nie mogę pomóc

Gość gość
Mój chłopak raz miał problem ze wzwodem, ale to przeze mnie, bo za bardzo go upoiłam alkoholem, chciałam żeby był łatwiejszy :P

Gość gość
wypowiadajcie sie kobitki, moj w wieku 30 lat... po 3 razie w danym dniu

Gość gość
do czego to doszło,żeby hydraulika chłopom wysiadała :O ...mi sie nie zdarzyło,widocznie jestem wystarczająco podniecająca:P

Gość gość
Po którymś tam razie w ciągu dnia, to każdy wymięknie, nie ma faceta na tym świecie któremu stałby cały czas :P Nigdy to mi się nie przydarzyło, moi dotychczasowi partnerzy zawsze dawali radę :)

Gość gość
uwier,że tacy są ! no chyba ze ja taka jestem wyjątkowa:P

Gość gość
albo leczysz kompleksy... czy zagwarantujesz, ze jakis koles przeleci Cie 10x w ciagu dnia i bedzie mu jeszcze stal? bo ja zagwarantuje, ze nie - ot masz pokaz swojej wyjatkowosci

Gość gość
Potwierdzam, każdy facet ma jakiś tam limit swoich możliwości... no chyba że korzysta ze wspomagaczy.

Gość gość
tzn nie wiem w jakiej formie jest teraz ale pewnie i 20 razy by dał radę :)...wtedy

Gość gość
Z pewnością, na 20 razy nawet nasienia by mu nie starczyło, więc głupoty pieprzysz i tyle, no chyba że ty z tych co dochodzą w 2 minuty... ty 10 orgazmów w trakcie jednego podejścia, a on 1 :P

Gość gość
potwierdzam, jestem facet, mam naprawde spore mozliwosci, ale na 20 razy, to by mi naboi nie starczylo... nawet po dluuugim poscie

Gość gość
A mój misiek ostatnio mnie brał 86 razy pod rząd, chciał więcej, ale do pracy musiałam iść :P

Gość gość
10 razy w ciągu całego dnia, byłoby możliwe, ale wątpię aby następnego dnia miał jakąkolwiek ochotę na seks.

Gość gość
ja myslę,że spokojnie te 10 razy by obskoczył i to regularnego sexu.a nie po łebkach :) a czy ja jestem taka the best,a skąd,raz osiągam orgazm szybko,innym razem musi to potrwać,a czasami w ogóle jedno jest pewne,w łóżku z tym facetem,było "gorąco" ,

Gość Wredota205
Ja pamiętam byliśmy w tym samym wieku 23 lata mieliśmy i owszem wzwód był i igraszki jak w książce pisze ale nie mógł skończyć męczył się biedak heh ;P

Gość gość
potwierdzam, jestem facet, mam naprawde spore mozliwosci, ale na 20 razy, to by mi naboi nie starczylo... nawet po dluuugim poscie x cześć.

Gość gość
moj mial 22 a ja 18 i pojechalismy na pare dni pod namiot, wzial mni w ta noc 4-y razy i chcial na sile jeszcze raz mnie na pieska wydymac i mu wcale nie stanal pomimo ze go w buzi mialam i mu pomagalam.

Gość gość
23