Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobić ten pierwszy krok ?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem od czego zacząć, już od dłuższego czasu męczy mnie myśl że potrzebuje go czyli Boga, o swoim życiu mogła bym powiedzieć piekło na ziemi, wychowywałam się w rodzinie alkoholików, jako nastolatka poznałam faceta 5 lat starszego od siebie, zaszłam w ciąże, kiedy on pokazał swoje prawdziwe JA zaczął mnie bić, pił dużo, myślałam że tak ma być.... Czasami prosiłam aby znikną z mojego życia, trzy lata po ślubie zmarł... Myślałam że moje życie się skończyło.... Było ciężko bez pieniędzy, pracy, mieszkania, bez perspektywy na przyszłość, nie miałam rodziny, przyjaciół. miałam tylko niewinną istotę i wyrzuty sumienia, że to wszystko przeze mnie.... Żyłam kilka lat w ciężkiej depresji z poczuciem winy które jest do dzisiaj ... Nie wiem już jak sobie radzić z rzeczywistością, Już chyba nie potrafię

Ty masz depresję a dziecko cierpi? jest z Tobą czy w domu dziecka? musisz żyć dla niego starać się ;) nieważna jest przeszłość, nie mysl o tym teraz a o tym co jest i co będzie, Bóg dał Ci wolność uwolnił od rodziców i męża teraz możesz stanąć na nogi

Gość gość
Dziecko jest ze mną i nie pokazuje jej co się dzieje ze mną, próbowałam żyć, ale nie wychodzi, nie potrafię ....

Gość gość
Bóg nie ochronił ją przed falą hormonów, wyłączeniem mózgu i nastawieniem ociekającej śluzem piczy, jakiemuś starszemu bad boyowi.

Gość gość
Ludzie to chooye Po c***j the ostatni komentarz? Śmieciu?

Gość gość
grzech zawsze sprowadza cierpienie zwłaszcza sex przedślubny i tutaj kłania sie psychologia faceci gardzą kobietami łatwymi i dla tego po ślubie zdradzaja i pogorde czuja a jeszcze jest telegonia