Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys bylam piekna

35 letni facet ma duże szanse na miłość, 35 letnia kobieta prawie żadne

Polecane posty

Gość kiedys bylam piekna

To bardzo niesprawiedliwe.

Gość gość
Tak to prawda.Przeciętny 35 latek jeżeli ma pracę jako taki wygląd będzie przebieral i może korzystać ile wlezie.Samotna 35 łatka praktycznie zero szans

Gość gość
Wy mozecie przebierac przed 30. # faceci tylko naj najlepsi maja jako takie powodzenie.

Gość Kotecxzek
Aleś autorze wymyślił/a.hahaha.Teoria z kosmosu,ha ha ha :D

Gość kiedys bylam piekna
Wolny 35 letni facet nawet jak jest beznadziejny to jest w kręgu zainteresowań kobiet z roczników 30-35 które desperacko pragną mieć kogokolwiek, bo ich czas mija. Przeważnie są to kobiety niezbyt fajne, ale przynajmniej taki facet ma wybór i może dyktować wymagania. Facet mający pracę, czy nawet własną działalność to nawet ma propozycje od tych 20+ a jeszcze jak ma dużo pieniędzy, to może sobie brać dziewczyny na sponsoring olewając małżeństwo. Takiemu to dobrze.

Gość gość
bzdury , ja jestem rozchwytywana po 30 tce dopiero , fakt że wyglądam bardzo dobrze figura nastolatki , zawsze modnie ubrana , paznokcie , perfumy , oglądają się za mną na ulicy a ja ich szczerze nienawidze dziady ida z żoną i loook na obcą babe , są ohydni

Gość gość
Sama sobie doj****aś :D To prawda.

Gość gość
oboje maja jezeli sa atrakcyjni!! a facet w dodatku bogaty. sorry, ale desperatka to w wieku 20 paru lat jest juz mezatka, a nie 30. 30 jest moze i zdesperowana, ale szuka normalnych,a nie rzuca sie na byle co, bo skoro do tej pory sie nie rzucala to teraz tym bardziej. oczywiscie sa wyjatki, ale sa to zazwyczaj za przeproszeniem grube maciory.

Gość gość
ja mam 4dyszki i bardzo chętnie poznał bym taką 35 latkę...

Gość Kasia1986666
Ludzie odnajdują się w różnym wieku. Ja mam 28 lat, żadnego parcia na bycie żoną, bo ważne jest żyć w zgodzie z samym sobą, a nie oglądać się na innych ludzi. Nie róbcie z siebie desperatów. To, że ktoś ma rodzinę nie znaczy, że jest szczęśliwy. Ba większość jest właśnie nieszczęśliwych przez takie głupie myślenie, że już trzeba, że już czas.

Gość gość
W kazdym wieku mozna znalezc partnera i mozesz szukac tez wsrod mlodszych mezczyzn:) faceci ok. 40-stki nie nadaja sie do zwiazku, wiec lepiej ogladaj sie wsrod rowiesnikow lub mlodszych.

Gość marusia_
Ale bzdety! wszystko zależy od całokształu i fascynacji jaka się zawiąże między ludźmi. Szanse są w każdym wieku...jeśli ktoś jest zdolny do miłości ;)

Gość Potwierdzam
Dnia 30.07.2014 o 10:55, Gość kiedys bylam piekna napisał:

Wolny 35 letni facet nawet jak jest beznadziejny to jest w kręgu zainteresowań kobiet z roczników 30-35 które desperacko pragną mieć kogokolwiek, bo ich czas mija. Przeważnie są to kobiety niezbyt fajne, ale przynajmniej taki facet ma wybór i może dyktować wymagania. Facet mający pracę, czy nawet własną działalność to nawet ma propozycje od tych 20+ a jeszcze jak ma dużo pieniędzy, to może sobie brać dziewczyny na sponsoring olewając małżeństwo. Takiemu to dobrze.

Jako kobieta potwuerdzam. 100%prawdy ! Ja akurat jestem 30kilkulatka bez parcia na malzenstwo i dzuecko to nie uczestnicze w tzw "obiegu szukania partnera " . Ale kobiety ktore maja tyle lat a chcialayby zalozyc rodzine maja prze*rane. 

Najbardziej szkoda tych cichych,  niesmialych 30kilkuletnich dziewic.  Nie zasluzyly na taki los.  Zwlaszcza ze ludzie ktorzy bxykali kogo popadnie w mlodosci  (zarowno mezczyzni jak i kobiety ) czesto maja juz wlasne rodziny. 

Ale...zycie singla to nie koniec swiata :)

Gość ech
4 godziny temu, Gość Potwierdzam napisał:

Jako kobieta potwuerdzam. 100%prawdy ! Ja akurat jestem 30kilkulatka bez parcia na malzenstwo i dzuecko to nie uczestnicze w tzw "obiegu szukania partnera " . Ale kobiety ktore maja tyle lat a chcialayby zalozyc rodzine maja prze*rane. 

Najbardziej szkoda tych cichych,  niesmialych 30kilkuletnich dziewic.  Nie zasluzyly na taki los.  Zwlaszcza ze ludzie ktorzy bxykali kogo popadnie w mlodosci  (zarowno mezczyzni jak i kobiety ) czesto maja juz wlasne rodziny. 

Ale...zycie singla to nie koniec swiata 🙂

Tak samo szkoda nieśmiałych praviczków, których żadna kobieta też nie chce, bo ma wygórowane wymagania.

Gość gość

Kochana, życie jest niesprawiedliwe. Chyba najlepiej się z tym pogodzić, bo i tak świata nie zmienimy.