Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przedszkole

Polecane posty

Gość gość

możecie polecić jakieś dobre przedszkole na śląsku? zaczynamy się rozglądać bo w tym roku będziemy się rekrutować..

Gość mamuśka11a
zależy w jakiej części śląska. My w katowicach wysłaliśmy dziecko do niepublicznego przedszkola wesołe siódemki

Gość gość
i jak oceniacie to przedszkole. Ja z okolic katowic. Więc katowice wchodza jak najbardziej w grę. Zreszą w Katowicach mąż pracuje więc byłoby to nawet sensowne

Gość mamuśka11a
Bardzo dobrze, bardzo fajna i kompetentna kadra, dziecko wraca szczesliwe, lubi chodzić do przedszkola. Jedzenie dobre, ciekawe zajęcia. W zasadzie wszystko jest ok :)

Gość gość
dziewczyny możecie napisać coś więcej o tych wesolych siódemkach? moje dziecko było wcześniej w katowicach w miejscu gdzie przedszkolance zdarzało się dawać dzieciom klapsy i ja bardzo się boję od tego czasu...

Gość Roxanne9
Moja córka tam chodzi i nie mam żadnych zastrzeżeń, możesz spokojnie posyłać.

Gość gość
a jak wygląda kwestia jedzenia? wiele moich koleżanek miało taki problem, że dziecko nie chciało jeść w przedszkolu, jedzenie nie było smaczne. ja dużo pracuje i nie mam czasu gotowac i to dla mnie bardzo wazne

Gość Roxanne9
Mojemu dziecku bardzo smakuje, więc chyba nie masz co się obawiać, biorąc po uwagę jakim moje jest niejadkiem :P

Gość marcypanka
Nie wiem na ile wątek jest wciąż aktualny, no i przede wszystkim co masz na myśli pisząc "Śląsk"ale szczerze i od serca mogę polecić Przedszkole Wesole siódemki w Katowicach

Gość gość
W katowicach mają bardzo dobre przedszkole - wesołe siódemki. My tam posłaliśmy swoje dwie pociechy i są naprawdę niesamowicie zadowolone :) Mają bardzo dobry personal, to jest moim zdaniem podstawa

Gość gość
Też polecamy wesołe siódemki! <3 Znakomite przedszkole, moze nawet najlepsze w naszym mieście :) Do tego dobre ceny. Nie wiem czego więcej można oczekiwać?