Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gromowładna

Pogaduchy cd. łysi i nie tylko

Polecane posty

Dobrze to ja wieje kimac bo po dzisiejszych misjach juz padam, ale jutro Was odwiedzę :) życzę Wak wszystkim miłej nocki :) kto chce może o mnie posnic jak biegam po lesie ;)

Wadi jaki masz znak zodiaku bo Gromi nie chce mi powiedzieć ;)

Wadi wiek to już nie tajemnica ,a znak zodiaku powiem wam jutro ,Wadi co do jutrzejszego wieczoru trzymam cię za słowo kochana ;)

Wadi tul mnie do snu bo odpływam pa kochani do jutra pa Gromi słodkich snów życzę wszystkim tobie też Wadi ;)

jestem jestem, Wiesława mnie zawołała, miała atak Parkinsona. Chciałem skorzystać z jej magicznej dłoni. Ale po chwili doznała ataku narkolepsji i cały seks poszedł w pizdu. Na pewno nie jej. Zanim się przytarabaniłem balkonikiem to mi zeszło. Szybciej chyba chodzi pielgrzymka do Częstochowy.

Ja też nie mogę. Ale piję kolejne piwo i durnoty do głowy mi przychodzą. Zastanawiam się nad sensem bytu, dobrobytu, odbytu.... Chyba powinienem się zamknąć.

Wymiękają młodzi przy dziadku. ZBOWiD górą :) A czemu Madziu nie spałaś aż 2 tygodnie? Zażartowałbym, że miałaś dobrą amfetaminę....., ale chyba znowu żart nie na miejscu.

Współczuję Ci Magdo. Terapeuta ze mnie jak z koziej dupy trąba, ale zawsze możesz liczyć na moje poczucie humoru :)

I tu się mylisz. Obserwują Cię szpiegowskie satelity i Twoje tzytzki już są na tapecie wszystkich laptopów pracowników NASA.

Gość Agentorange1496
Waderka, mója Ty aryjska pięcioboistko :) ja tylko wpadłem przywitać się, i pożegnać. Magdo, Toledo [skiniecie glowa]

Gość Trewor
Witam piękne młode panie i panów też oczywiście życzę wam pięknego słonecznego dnia :)