Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabawne sytuacje

Polecane posty

Gość gość

co Was ostatnio zabawnego spotkało?

Wiesz co, chyba nic, bo z domu nie wychodzę. Doszedłem poza tym do poziomu w którym bawi mnie już tragedia tych ludzi których nie znoszę.

Gość lilla_sabo
grałam na arbuzach w carrefourze :D, robili spot reklamowy, że się grało na instrumentach - produktach ze sklepu, były na specjalnym stole podłączonym do aparatury jakiejś wymyślnej i się jak się coś wcisnęło to słychać było dźwięki, niestety do reklamy się nie załapałam ale zabawa była przednia, możecie sobie znaleźć filmik na youtubie z after scen, to się nazywało interaktywna orkiestra

Gość gość
Mnie rozbawi humor sytuacyjny :) Slyne z tego, ze bardzo lubie mleko smakowe, gdy jedziemy z mezem na zakupy, on juz mnie nawet nie pyta, tylko pakuje dla mnie do wozka rozne smaki :) I ostatnio w sypialni maz ssal moje sutki, co uwielbiam, wiec mowie do niego: nie przestawaj, a on na to: w zadnym razie, bede ssal tak dlugo az poleci mleko.. smakowe :D Moze Was to nie rozbawi, ale ja przez 2dni pekalam ze smiechu gdy sobie o tym przypomnialam, a najgorsze, gdy w pracy pytali z czego sie smieje, nie moglam powiedziec prawdy :P

Gość dzo
w ostatnim czasie bylem swiadkiem smiesznej wpadki dzieciecej. To bylo na Mazurach podczas wakacji. Akurat siedzialem sobie nad jeziorkiem blisko byl pomost na ktorym byla drewniana lawka na cienkich nogach latwo bylo ja przewrocic,lawka stala na poczatku pomostu z boku na samej krawedzi. Siedzialy na niej dzieciaki z tych troche starszych gdzies 4kl. podstawowki nagle dobiegl jeden dzieciak i przysiadl sie do reszty wtedy laweczka poleciala do tylu a wszystkie dzieciaki pospadaly do wody hhahahh :-D to bylo meeega smieszne.

Gość gość
Nic smiesznego, czuje sie samotna