Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niekonczace sie upaly!!!

Polecane posty

Gość gość

nie wiem jak jutro w innych regionach Plski ale jutro ma przyjsc dwudniowe ochlodzenie, jednak prognoza dlugoterminowa informuje o tym ze upaly nie ustapia przez kolejne minimum dwa tyg a 12.08 zapowiadaja nawet 36 st w cieniu... nie mam juz sily:(

Gość gość
jedź na grenlandię jak ci źle. LATO jest nareszcie!!!!!

Gość gość
Ja nie narzekam lato musi być latem choć troszkę deszczu by się przydało

Gość gość
i nie bola was glowy, nie czujecie sie zmeczeni, wysypiacie sie?

Gość gość
Ja też nie cierpię upałów, ale mało tego. Idiotki nie rozumiecie, że jak przez długi okres czasu nie pada deszcz, to wszystko w sklepach drożeje na jesień? Spójrzcie na trawę, jest całkowicie wysuszona. Wszystkie plony marnieją, mam działkę, muszę jeździć dwa razy dziennie i podlewać, bo inaczej zostanę z niczym na jesień :O Lato jest ok, ale takie z 20*C, więcej nie potrzeba.

Gość gość
popieram! ja rownież zle znosze upały ....jestem niskocisnieniowcem tragedia , do tego rece i stopy puchną ... a Pan premier nas tak urzadził ze jeszcze 29 lat mi do emerytury zostało...

ja nie narzekam, dopóki jest czymś oddychać. w sensie nie jest duszno. ja tam bym mogła mieszkać w Hiszpanii, Włoszech, Am. Płd.:) pozdrawiam:) chcę mojito:)

Gość Nimimka
Ludzie, potraficie tylko narzekać... Jestem w 9 miesiącu ciąży, każdy mnie straszył, że termin porodu na sierpień to będzie udręka, upały itp... Po pierwsze: w Polsce NIE MA upałów- jest co najwyżej gorąco. Upały to są np. w Turcji... Po drugie: mi się taka pogoda podoba, chodzę na spacery, wiadomo, że nie łażę non stop po słońcu, ale ja odbieram taką pogodę jako bardzo przyjemną. Na pewno lepszą niż chłód i deszcz :)

Gość gość
każdy jest inny. Mnie upały też wykańczają. Wolę jak jest chłodno.

Gość gość
nie am deszczu? Przecież co chwilę jest burza i leje jak z cebra... Lato jest po to, żeby było ciepło i gorąco. 3/4 roku na nie czekamy. Ponadto od wielu lat nie było prawdziwego lata i tylko ciepłych dni. Ja nie wiem, kilka ciepłych dni, a wieloryby już narzekaja. Przecież wszędzie juz jest klimatyzacja, w sklepach, w miejscu pracy, w niektorych domach, w komunikacji, samochodach. Są kurtyny wodne a w domu dostep do wanny, prysznica, lody czy mrożona kawa i herbata wszędzie dostępne. W lodowkach zimne napoje. A wam wciąż źle :( Uwielbiam słońce, upał i baaaaaaaaaaaardzo sie cieszę, że nareszcie sie doczekałam

fajne jest to, że nie trzeb suszyć włosów, same się suszą, co wypierzesz to od razu możesz włożyć, wysuszone na pieprz:D w ogóle się nie musisz niczym przejmować;)

Gość gość
no lody to na sniadanie, obiad i kolacje jem. prysznice minimu 4x w ciagu dnia ai taj jest ciezko, wiatraczek kupilam wczoraj i juz smiga:) do brokeninside87: no to faktycznie teraz to sie czujesz jak ryba w wodzie, ale ja typowa Polka (25 st bylo by idealnie)

Gość gość
a 20 stopni to wczesna wiosna a nie lato. Osoba, która to pisała musi mieć dużą nadwagę i wysokie ciśnienie, jeśli 20 stopni w lecie by jej wystarczyło Do Skandynawii albo na Syberię czas sie wyprowadzić

Gość gość
rzygac mi sie juz chce tymi upalami. Wchodze do autobusu, brak klimy, ludzie smierdza, mam dosc!

Gość gość
wszedzie klimatyzacja? To zapraszam do poznania, gdzie wlasnie wdrozony system peka za kilkadziesiat milionow, a autobusach nie ma klimy:O

Gość gość
jak zwykle. Polscy malkontenci stękają i marudzą. Jak jest zimno to ględzą , że zimno. Jak ciepło to ględzą, że ciepło. Ja się cieszę, że są upały.

Gość gość
raczej osoba dla której taka temperatura jest "normalna" musi być jakimś zasranym zmarzluchem z ujowym krążeniem :O zrozum, tępaczko, że dla większości zdrowych osób to jest UPAŁ, ciężko im oddychać i nie da się spać!

Gość gość
tej której tak przeszkadza narzekanie na upały to pewnie z tych co kożuch zakłada jak tylko temp. osiągnie 0 stopni :D

Gość gość
ta której*

Gość gość
Nasza narodowa cecha "marudzić i ględzić". Tylko to potrafimy. Czasami żałuję, że jestem polakiem.

Gość gość
też mnie już te wysokie temp. irytują mój organizm nie toleruje zbytniego ciepła przede wszystkim bezsenność i ZEROWA koncentracja, czytam jakiś wers 10 razy i nie wiem co czytam, mózg mi wyparowuje przy takim skwarze :O masakrejszyn, mam nadzieję, że szybko się skończy ta patelnia :(

Gość gość
...raczej osoba dla której taka temperatura jest "normalna" musi być jakimś zasranym zmarzluchem z ujowym krążeniem pechowiec.gif zrozum, tępaczko, że dla większości zdrowych osób to jest UPAŁ, ciężko im oddychać i nie da się spać! .... Czy ktokolwiek inny od ciebie, mający inne zdanie na temat letnich temperatur, używa takich słów określając ciebie? Brak argumentów na usprawiedliwienie swojej tuszy nie upoważnia cie do wyzywania innych. Normalni ludzie nie jęczą że w Polsce są 4 pory roku i każda ma swój urok Zamknij się w lodówce i przesiedź w niej lato :(

Gość gość
gdyby moja mama nie chorowala to tez by narzekala. miala nowotwor i brala rok czasu ta najciezsza chemie. pamietam jak bylo ok 25 st. to mowila ze dla niej jeszcze zimo a teraz jest jej w sam raz. ale ona ma zniszczony organizm. ja nie mowie ze pare dni upalow to zle bo i fajjnie na basen pojsc i ognisko w nocy (ale tak z glowa zeby pozaru nie wzniecic) ale ponad miesiac czasu z drobnymi opadami raz na tydzien to przegiecie. jestem doroslym czlowiekiem i mogla bym nie marudzic ale moje pol roczne dziecko tez to zle znosi. nie piszcie mi ze to normalne lato. kiedys byly normalne zimy i normalne lata. a teraz w zimie nie ma juz sniegu a w lecie temperatura siega 35 st. to nie jest normalne dla klimatu umiarkowanego w jakim teoretycznie sie znajdujemy.

Gość gość
Mnie też te upały wk*****ają dziś było chłodniej do południa i dałam radę, teraz znów duchota :-o najgorsze jest to, że jestem stale śpiąca :-o:-o

z tą zimą się zgadzam, nie cierpę zimy, ale miałam jakieś zaburzenie rytmu rocznego mimo wszystko, bo była za ciepła:O