Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpracowywaczka konkubin

konkubina daga jaga chleje przy swoim bękarcie

Polecane posty

Gość gość
a ty autorko zamiast na urlopiku drina popijać to siedzisz i jojczysz zazdrośnico na kafe, smutne :(

Gość gość
daga jaga jeździ konno fuj konie są obrzydliwe no ale konkubinom widać nie straszne szpanuje też drogim sprzętem narciarskim dno! x własna porażka tak nie boli jak cudzy sukces.Konie są obrzydliwe?? Konie to piękna sprawa, a drogi sprzęt narciarski to sól w oku dla takich nieudaczników jak ty autorko, co chciałoby się, a się nie ma ojojooooj :(

Gość rozpracowywaczka konkubin
Rude to zawsze dno

Gość gość
Dno to autorka tego patologicznego tematu.Zazdrosna gruba baba..Bo zaden jej nie chce i tyle..Zazdrosc bo inne maja lepiej..Wez w leb sie jebnij

Gość gość
fajne ma życie z tego co tu napisałaś konie, narty, pensjonat, praca, dziecko i wieczorki w ogródkach dla mnie bomba

Gość gość
nie znam autorki ani tej dagi ale cała moja sympatia jest po stronie dagi bo autorka to pusta plotkara o IQ roztocza. Po co ten temat, po co to opluwanie? Wszystko świadczy o autorce, nawet epitetów nie szukam, bo słów brak na takąosobę. Sobie samej wystawiłaś świadectwo prostaczko. Byłam konkubiną, bo tak CHCIAŁAM. Po cudownym małżeństwie przez wiele lat nie mogłam się przełamać. I nie rozumiem jak można kogoś oceniać według stanu cywilnego :D Dziecinada.

Gość rozpracowywaczka autorka
nie studiujcie na na jagiellońskim i nie wysyłajcie tam dzieci ona tam studiowała i nic dobrego z tego nie wyszło jak widać

Gość gość
I wszystko na pomarańczowo a gdzie studentka,singielka,cynik,sasetkasmerfetka i reszta ? Co kogos obchodzi jak ktos zyje i ile dzieci ma? Jak mozna nazwac dzicei bekartami?Wiesz kim ty jestes zerem

Gość gość
aaautorka ma zawodówke i kompleksy

Gość gość
fajne ma życie z tego co tu napisałaś konie, narty, pensjonat, praca, dziecko i wieczorki w ogródkach dla mnie bomba x i jeszcze skończyła jagiellonkę do tego no to już meeega bomba ale jesteś zakompleksioną zazdrośnicą już się nie pogrążaj.

Gość gość
Zaczęłam myśleć, że sama daga osobie temat założyła przewrotny, bo wszystko przemawia na jej korzyść. Ale to przecież niemożliwe. Ja też skończyłam UJ i mam się nader dobrze:)

Gość gość
ZAMKNIJ się nędzna kreaturo raz na zawsze! Daga powinna zgłosić na policję to co tu wypisujesz! I szczerze mam nadzieję, że tak się stanie. Jesteś po prostu ohydnym wstrętnym gów/nem :O Masz na jej punkcie obsesję. Powinni cię zglosić na przymusowe leczenie

Gość gość
Co niby przemawia na jej korzyść? Ja może skończyłam tylko technikum ale żyję jak człowiek. Mam męża nie konkubenta wszyscy się tak samo nazywamy i nie robie dzieciom wody z mózgu no ale mnie facet chciał a ją nie więc teraz gryzie pazury z zazdrości, ja popieram autorkę takie coś co się uważa za równe nam trzeba tępić

Gość gość
do 21:12 Alusiu to, że twój facet ma kanciasty łeb i pokancerowany ryj sześćdziesięciolatka to nie znaczy, że każdy facet musi tak wyglądać. Pilnuj ANALKA lepiej, pomorańczoworyjna poczwaro i du.pę se jeszcze wydziaraj.

Gość gość
autorko zazdrosna jesteś o czyjś dorobek, dom, pracę, relaks, wykształcenie nawet? to do roboty zasuwaj od siedzenia na kafe jeszcze nikt się nie dorobił czy to serio słynna ala miesza tutaj ta sama co pokazywała teścik na FB? cóż jak się innych testów nie zaliczyło w życiu to warto się choć takim pochwalić :o

Gość gość
Facet ma wyglądać jak facet,a nie jak pryszczaty szczeniak

Gość gość
co cię jej facet obchodzi

Gość gość
patrz na swojego je/bca jaskiniowego z mordą dresa

Gość gość
prowo nie prowo ale autorka i jej podobne mieszają dziewczynę z błotem w bardzo niskim stylu podejrzewam że to ta dziunia co ją tyle razy tu wyzywała i straszyła. żenada

Gość gość
Że też wam się to chce czytać i dyskutować z autorką, która jest idiotka. Jej się to chyba wydaje zabawne, bo nie wierzę, że ktos to pisze serio, a jest po prostu głupie.

Gość gość
Buuuuuu konkubiny

Gość gość
nie masz zadnych danych, gdybys miala podalabys zakamuflowane, wiec skoncz juz szczekac 🖐️

Gość gość
ma dane.D B to prawdziwe inicjaly dagi jagi wiec raczej nie strzelila

Gość gość
Jutro zgłaszam to na policję! Nie bedziesz mnie w taki sposób obrażać autorko! Żegnam!

Gość gość
Buuuuuu robi krowa którą z pewnością jesteś :D

Gość gość
22:57 to nie daga

Gość gość
o jezusie jak ja kocham kafe <3 przy niczym tak się nie pośmiejesz wieczorem

Gość gość
Jeszcze pożałujecie! Myślicie że wszystko wam wolno? Skończyło się . A ty autorko ciekawe czy bedziesz taka cwana w rzeczywistości .

Gość gość
no patola jak nie wiem, hotel, praca, firma, relaks w kawiarence, śpiące dziecko, a nie absorbujący bachor, sakreble! nie może to być do tego konie i narty istny rynsztok!