Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu w 39 dc

Polecane posty

Gość gość

Mam mały problem bo zwykle cylk u mnie trwa 32-33dni czasem zdażało sie że 34 ale bardzo ale to bardzo żadko a dzisiaj jest już 39 dzien i na okres sie ne zanosi a wynik testu jest negatywny a zrobiłam ich już 6 tak aż 6 i nic. Dodam że ostatni okres miałam 21 czerwca i zdażyło sie tak że od 13 lipca kochałam sie ze swoim chłopakiem praktycznie codziennie przez dwa tygodnie bez zabezpieczenia więc moje pytanie brzmi czy możliwe żebym była w ciąży? Chociaż narazie testy wychodza negatywne?.

Gość gośćl
zapomniałam dodac że od tygodnia mam duże nabrzmiałe piersi choc nigdy tak nie miałam nawet przed okresem i pobolewa mnie w dole brzucha i ciągle jest mi słabo. Będę wdzięczna za pomoc

Gość gość
moim zdaniem przy regularnych cyklach jak u ciebie test jest już wiarygodny i nie jesteś w ciaży.

Gość gość
jeszcze pare dni poczekam ale przyznam że chciała bym byc w ciąży

Gość gość
ja mysle że możesz byc w ciąży jesli mowisz że cykle miałas po 34 dni a już 39 i nic isłyszałam że poziom hcg w moczu może nie byc wykrywalny przez domowe testy nawet do 6 tygodnia ciąży wiec może tak byc w twoim przypadku ale dla pewnosci przejdz sie do gina ;)