Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wątek o tandecie

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy zalewania przez tandete! Co gorsza ludziom się to podoba.

Gość gość
no i co w związku z tym??

Gość gość
Jak nie znają niczego innego to się podoba. Zeby umieć odróżnić należy mieć jakąś wiedzę, a jak się olewa wiedzę to się zostaje tandeciarzem. Proste jak tabliczka mnożenia.

Gość gość
ale co masz na myśli?

Gość gość
Mi sie nie podoba . Kupuje wszystko wysokiej jakości.mam mniej ale porządne rzeczy, Słyszałam opinie ze lepiej 5 par butów byle jakich i potem wyrzucić niż jedna a porządna i to mńie dziwi , bo ja wole chodzić w jednych skórzanych, wygodnych.

Gość gość
a myślisz, że buty nie wykonane ze skóry naturalnej nie mogą być wygodne? :O to jest właśnie zaściankowe myślenie.

Gość gość
Czasem myślę ze gdyby nie Ameryka nie byłoby tandety

Gość gość
Oni nawet domów nie maja porządnych, stoją na betonowych klockach, widelce się wyginają podczas jedzenia i transferu ją bylejakosc na cały świat. Głupie, banalne filmy, prymitywny ,prostacki humor, żarcie napompowane chemia, pseudo filozofia be cool and be happy.

Gość gość
Amerykanie transferują byle jakość na cały świat??? Pogięło Cię czy jak? A kto Tobie każe korzystać z ich transferujących jakości? Jakim prawem wyśmiewasz ten naród? Ty jesteś lepsza/y??? Domów nie mają prządnych? O czym Ty dziecko bredzisz? Podejrzewam że Twoja wiedza opiera się na za zbyt wielu oglądaniu YouTube filmików i ogólnie programów telewizyjnych. Zanim cudze skrytykujesz, popatrz na swój ciemnogród.

Gość gość
Przecież to Ameryka zaczęła w latach 30 produkcje tandety, które miały niska żywotność tak żeby konsument mógł ja kupić kilka razy. Domy z tektury, samochody niskiej jakości, poerdola się po kilku latach, przedmioty jednorazowe, skąd to się wzięło???!!

Gość gość
Wzięło się z Chin. W 99.9 % jest produkowane w Chinach i krajach 3-go świata, co nie ma nic wspólnego z USA. Auta z lat 1920 jeszcze spotkasz na ulicy w słoneczną pogodę. Na chodzie. Pokaż mi Polski samochód który jest jeszcze na chodzie a tak stary? Może w latach 30-stych produkowała "tandetę" (z czym się zupełnie nie zgadzam) to co narzekasz? PL zawsze marzyli o Zachodzie i tych dóbr co tam mają. To w końcu PL dogania nieco USA, masz wymarzone pro dukty i "dobra", a teraz psioczysz bez sensu.