Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pluto92

cala prawda o moim zyciu

Polecane posty

Gość Pluto92

Zaczyna mnie w*****ac to wszystko. Czuje sie samotny i nic nie warty. Mam 22 lata pracuje za marne 2400 zl miesiecznie , pozyczka ze studii 900 zl , zostaje mi 1500 zl miesiecznie . w sumie wyglad mam cwicze cos tam ,chociaz mozna powiedziec ze troche za duzo waze 89 kg przy 185cm laski sie za mna ogladaja ale na tym sie konczy moja radosc . Mam juz dosc tego p******ego kraju , mam ochote gdzies s*******ic za granice, ulozyc sobie tam zycie. Moja pasja jest rap /hip hop zawsze mialem ochote spiewac ale przez tak nedzna pesje nie mam mozliwosci sie rozwijac. Jak mi sie j***e to calosci.Mam niska samoocene i wogole jakies ataki depresji. Czasami mam ochote rzucic to wszystko i wyjechac w ciemno. W sumie bylem w 2 zwiazkach ale takie zwiazki to nie zwiazki jak dla mnie. Czego ludzie sa takimi egoistami i kazdy ma kazdego w d***e? Kazdy sie martwi o swoj tylek. Najlepiej kogos okrasc bo pracowac sie nie chce ..mam juz dosc mlodych ludzi co sie dzisiaj z nimi dzieje w tym kraju. Kazdy sie chwali co kto nie skonczyl a tak naprawde c***a wiedza, Kazdy umie tylko gadac jaki to on nie jest z******ty i jakich to on ma z******tych znajomych a jak przyznac sie do bledu to nie ma komu. Oszczedzam kase i wyjezdzam do Norwegii , moze tam mi sie ulozy.

Gość Pluto92
up