Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

pomozcie, jestem chora, co robic

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

czesc wszystkim.. sama nie wiem dlaczego tutaj pisze, musze sie komus wygadac, a nie chce nikomu bliskiemu, poniewaz nie chce sprawiac nikomu jeszcze wiekszego b贸lu.. ot贸z dokladnie poltora miesiaca temu dowiedzia艂am si臋, ze choruje na raka.. podczas kapieli wyczulam niemala kulke pod pacha, czulam ja moze wczesniej ale nie zwracalam na to uwagi, dopiero ostatnio przy kapieli zobaczylam ze jest ona jakby obrzmiala, wieksza.. nastepnego dnia udalam sie do lekarza, ktory skierowal mnie jeszcze gdzie indzie (ne mam sily tego opisywac) w kazdym razie wyszlo na to ze mam raka piersi w stadium zaawansowanym, a kulka pod pacha to juz przerzut... nie pomoga naswietlania, zadne leki.. w tym roku skonczylam 18 lat, jestem juz po dwoch chemiach.. onklog nie owijal w bawelne i powiedzial, ze widzi nikle szanse na calkowite uzdrowienie, bede musiala przejsc operacje usuniecia piersi, pisze to a lzy same ciekna mi po twarzy. nie chce przysparzac problemow moim rodzicom.. tata pracuje za granica, a teraz na pewno zrezygnuje z pracy.. moja mama jest zalamana ale nie chce mi tego pokazywac (nie udaje jej sie) w dodatku moj chlopak, z ktorym jestem od trzech lat.. widze jak cierpi, wszyscy chca mnie pocieszyc, ale to ja powinnam ich pocieszyc, jestem ciezarem, o ktory musza sie martwic.. po pierwszej chemii nmie bylo tak zle, ale po drugiej spedzilam calutka noc w toalecie wymiotujac, wszystko mnie boli, nie mam sily wstac z lozka.. chce umrzec, nie ma dla mnie nadziei, lekarze ciagle widzac moje wyniki kreca glowami.. blagam nie piszcie ze bedzie dobrze, bo nie bedzie, pomozcie mi zmneijszyc cierpienie bliskich.. zauwazylam ze sie od nich oddalam, zeby bylo im lzej jak odejde, ale nie wiem czy to dobry pomysl.. czuje ze cierpia przeze mnie, ze to ja jestem winna, moze jest tu ktos w podobnej sytuacji? juz nie wiem co robic, doradzcie mi cos....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a mo偶e wit B17? poczytaj o niej... wsp贸艂czuje :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To samo mia艂am napisac co gosc wyzej,co do chemii niestety ale ona bardziej organizm niz sam nowotw贸r.Witamina B17 czyli Amigdalina leczy nawet zaansowane stadium sprobuj i modlitwa musisz si臋 modlic.Wiara czyni cuda,i nie poddawaj si臋 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chemia wyniszcza i to mocno,poczytaj o Wit B17,i m贸dl si臋 ,pros o wyzdrowienie tez mog臋 sie za Ciebie pomodlic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi臋kuje wam, zaraz przestudiuje co sie da o tej witaminie.. modle sie kazdego dnia, jezeli wy sie modlijcie, pomyslcie czasem o mnie, mam ogromna nadzieje, ze chociaz Bog moze pomoc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
B贸g zawsze pomaga tym co chca sami sobie pom贸c,duze wit C,soda oczyszczona,Wit B 17 i wiele r贸znych wspania艂ych preparat贸w,rak nie ma szans

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pomodl臋 si臋 za Ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi臋kuj****ardzo serdecznie dzi臋kuje za Wasze s艂owa, cieszcie sie zyciem, kazdy dzen jest wspanialy.. dziekuje za wszelka modlitwe, sama tez bede sie modlic i o siebie i o wasze zdrowie rowniez

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestes autorko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kiepska prowokacja, zaawansowany rak w wieku 18 lat i lekarz m贸wi 偶e nie ma szans na wyleczenie taaa, jasne, bajek nie pisz dziecko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pociesze Ci臋,moja s膮siadka po usuni臋ciu piersi 偶uje juz wiele lat-lecz si臋,warto!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w p贸艂tora miesi膮ca jeste艣 ju偶 po pe艂nej diagnostyce, operacji i dw贸ch chemiach ? taaa, jasne i te chemie to chyba robili ci jedn膮 po drugiej jak ju偶 chcesz pisa膰 denne prowokacje to si臋 podszol w temacie bo nikomu nie robi膮 operacji bez bada艅: punkcji, tomografu itp. dopiero potem operacja a chemii nigdy nie robi si臋 jednej po drugiej tylko z przerwami cuda wianki zaawansowany rak w wieku 18 lat i naRZYczony 15 latki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niby w czym mamy ci pom贸c ? od tego masz lekarzy i rodzin臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie te偶 dziwny ten wpis. P贸艂tora miesi膮ca temu wyczu艂a guzek, przy ostatniej k膮pieli by艂 wi臋kszy. Posz艂a do lekarza, kt贸ry zdiagnozowa艂 jej raka i ju偶 jest po dw贸ch chemiach. To kiedy ta ostatnia k膮piel by艂a? Bo termin do lekarza, badania, dwie chemie to jednak musi troch臋 czasu min膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bralas pigulki anty? pewnie od tego masz raka, bo dla mnie to dziwne 偶e taka mloda dziewczyna ma raka piersi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wlasnie , skad u tak mlodej dziewczyny rak... i juz masz chlopaka 3 lata ?! no to gratuluje...

Udost臋pnij ten post

Przestancie zgrywac znawczynie tematu i nauczcie sie czytac. Napisala, ze 1,5 miesiaca temu poznala diagnoze, a do lekarza udala sie, gdy kulka obrzmiala. Slowem nie wspomniala, ile czasu trwalo od momentu kapieli do momentu postawienia diagnozy. Nie napisala tez, ze jest juz po operacji. A chemii nie podaje sie codziennie - fakt, ale przez 1,5 miesiaca to juz moglaby nawet 4 miec, a miala dwie, wiec co Was dziwi?? I nie zadawajcie tych debilnych pytan, skad u takiej mlodej dziewczyny rak. Przerzuccie sie z kafe na wp albo onet. Dzieci umieraja na raka, a Wy jak zawieszone pieprzycie. Mam nadzieje, ze to jest prowokacja i Autorka tak nie cierpi. Jesli jednak tak jest to B17!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze i dzieci umieraj膮 na raka ale nie piersi bo to rak hormonozalezny i przy bardzo niesprzyjaj膮cych wiatrach pojawia sie oko艂o 30 stki, 40stki a nie u nastolatki kt贸ra nie rodzi艂a, nie karmi艂a i raczej nie u偶ywa艂a taks贸wkowe, a je艣li u偶ywa艂a to raptem 3 lata Po prostu w bajki nie wierze, owszem, m艂oda dziewczyn臋 moze dopa艣膰 rak jajnika ale z pewno艣ci膮 nie rak piersi Rak jajnika moze pojawi膰 sie u dwudziestokilkulatku, o takim przypadku s艂ysza艂am, terminalnym stan u 26latki, wykryty za pozno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bla bla bla, rak piersi u nastolatek te偶 mo偶e wyst膮pi膰 i w艂a艣nie przez takie t臋pe dzidy jak osoba od powy偶szego wpisu zmniejsza si臋 czujno艣膰 u m艂odych os贸b, takie osoby si臋 nie badaj膮 i p贸藕niej wychodz膮 kwiatki. Ja mam 20 lat i ju偶 3 gruczolakow艂贸kniaki- najwi臋kszy ma 2 cm. Siostra mojej babci mia艂a zdiagnozowanego raka piersi w wieku 23 lat i zmar艂a 2 lata od momentu postawienia diagnozy. Co prawda by艂o to przesz艂o 40 lat temu, ale takie sytuacje maj膮 miejsce i koniec kropka.

Udost臋pnij ten post

Najmlodsza Amazonka w Poznaniu ma 18 lat. Wpisalam w google i wyskoczylo. Jesli cos zdarza sie rzadko, to nie znaczy, ze nigdy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko odpisz je艣li tu b臋dziesz.

Udost臋pnij ten post