Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA BRATOWA PRZYJECHALA NA PARE DNI I SIE NIE MYŁA...SZOK

Polecane posty

Gość gość

DZIEWCZYNY PRZEZYLAM SZOK.. ostatnio odwiedzila nas bratowa ,ktora mieszka na co dzień 200 km od nas w zakopanem. wiedziala,ze zostanie na dwie noce i jakiez bylo me zdziwienie ,że nawet nie wziela sobie koszuli do spania nocnej.....rozlozylam jej sofe na ,której spała w ubraniu i zauwazylam,ze nie myła sie w ogole przez te 3 dni co u nas była..nie myla zębów itd.....nawet szczoteczki do zębów nie miala ze sobą..i jak na złość miala problemy żółądkowe i ją srało..po załatwianiu się nie myła rąk bo słyszalam..szok.. kobieta ma juz swoje lata bo ma 47 lat ale ,żeby tak nie dbac o higiene..?znacie takie przypadki???

No mojej ciotki narzeczony, angol oczywiście. Przylecieli do Polski na jakiś tydzień. Robił u mojej babki awanturę (bo ciotka moja, to jest jej córka), że on się myć nie pójdzie, bo hrabia nie będzie korzystał z cudzej wanny. Jak widać, lepiej chodzić brudnym śmierdzącym, niż skorzystać z łazienki jakby nie patrzeć prawie rodziny..

Gość gość
moze twoj brat lubi niemyte jak napoleon

Gość gość
Faceci myją się dopiero jak kochają i po to by stwarzać pozory Wystarczy że nie kochają i przestają się myć z automatu. A baby nierzadko również mają takie męskie zamiłowanie do higieny osobistej. Dla mnie dzień bez prysznica nie jest zakończony. Nawet po pijaku pakuję się do kabiny co widać po niej bo stale coś odpada.

Gość gość
to nie prowokacja. ma kibel kolo kuchni zaraz i slysze jak ktos wode puszcza z kranu i wiem na pewno ze rak nie myła... prowokacja bo nikt takiego przypadku nie zna??? wlasnie dlatego o tym piszę,że to szokujące..

Gość gość
Idiotyczny temat.

Gość gość
Akurat ktoś uwierzy, że w te upały można się nie myć. Żaaal.

Gość gość
Też się zastanawiałam skąd się to u ludzi bierze w ogóle? -Obserwuje po dziecku swoim. -Lubi wodę -Ale mycie przed snem niekoniecznie... -Dlaczego? Pójdźmy dalej... Nie lubi spać-spanie to strata czasu Dla większości ludzi sen jest strata czasu-fakt niektórzy lubią spać, ale jednak kojarzy się to z niemożnością działania, kontunuowania czegoś, co sprawia jakąś przyjemność. Po prysznicu i kąpieli w wannie sen sam przychodzi. I tutaj mamy rozwiązanie zagadki! Wieczorna kąpiel=znienawidzony sen No dobra, ale przecież człowiek spać musi, więc nie lepiej się umyć? Na etapie w którym moje dziecko już czuje że musi spać nie jest już w stanie pójść się umyć.

Gość gość
jem jajka na miekko🖐️

Gość gość
Do nas przyjechal brat mojego męża. Zauwazylam w lazience, że nie ma szczoteczki to zębow to dalam mu nowa w opakowaniu. Dzis mija 2 miesiac a szczoteczka nawet nie otwarta... Mąż zwrocil jemu uwagę, że ma nie nieświerzy oddech(pali papierosy i po prostu smierdzi na odleglosc od niego), a on na to, ze czeka az mu zęby same wypadną....masakra. Pranie robię 3 razy w tygodniu a on żadnych ubran nie oddaje do prania. Ciągle ma na sobie jedną koszulę, w której jezdzi rowniez do pracy... Nie wiem jak mozna tak zyc.

gość dziś to nie prowokacja. ma kibel kolo kuchni zaraz i slysze jak ktos wode puszcza z kranu i wiem na pewno ze rak nie myła... prowokacja bo nikt takiego przypadku nie zna??? wlasnie dlatego o tym piszę,że to szokujące.. X SZOKUJĄCE? :D Jeśli to jest dla ciebie tak szokujące to zazdroszcze ci braku prawdziwych problemów...

Gość gość
nie wierze w to. nie mowcie ze tacy ludzie sa na tym swiecie..

Gość gość
o kurrr o fu!

Gość gość
Nie am bata żeby nie umyć się po całym dniu w temperaturze powyżej 30'C.

Gość gość
Uwierz, że istnieją...

Gość gość
A ja jestem gotowa jak najbardziej w to uwierzyć ponieważ sama mam wujka ( brat mojej mamy ) który jest koszmarnym brudasem. Po 1. Chodzi na codzień i śpi w jednym i tym samym ubraniu Po 2. Nie myje zębów wcale !!! Bo mówi, że jak umyje to go bolą czemu się nie dziwię bo ma takie pr***no w gębie że jak je umyje to wszystkie dziury przeczyści i temu go pewnie bolą Po 3. Do kąpieli to go trzeba wałkiem zaganiać. Jak już nie można wytrzymać z jego smrodem to w końcu go zagonimy :/ a w dodatku jego kąpiele też nie są do końca pewne bo nikt z nim do łazienki nie wchodzi. Raz powiedział mojej mamie na atak z naszej strony na jego odór , że to nie on tylko to proszek pewnie badziewny i temu mu ubrania śmierdzą haha to się wtedy uśmialiśmy

Gość gość
Czarnulka czyżbyś też miała problemy z higieną? Co się tak unosisz?

Gość gość
są , są , pamiętam jeszcze na obozie w czasach szkolnych , jedna laska , przyjachała bez szamponu bo mama jej nie dala , bo przez 2 tygodnie nie musi myc wlosów i se umyje w domu po przyjezdzie :o a umyła sie moze ze 2 razy .....

nie mam problemów z higieną tylko jak ktoś napisał to idiotyczny temat. Do tego napisany caps lockiem i cały czas szok, szokujące :D A zresztą gówno mnie to obchodzi...

Gość gość
o kurde nie wierze.... dobrze ze u nas w domu codziennie sie wszyscy myli. od malego mama nam mowila ze myc sie trzeba codziennie. teraz jestem dorosła, moje rodzenstwo z reszta tez i tak samo my jak i nasze dzieci kapiemy sie codziennie chociaz raz.

Gość gość
czrnulka to wypitalaj brudasko

brudaską nie jestem :D Zawsze rodzina krzyczała na mnie że zużywam hektolitry wody i siedze godzine w łazience, więc twoje wyzwiska mnie nie ruszają :D

Gość gość
ja znam takich ludzi. to moj ojciec ...i matka..jeszcze gorsi..ojciec spo w tym samym co chodzi na codzien bo nie pracuje..nie myja sie wcale ..porazka na calego

Gość gość
Ja to nie wiem, że ta oskoma na zębach po nie myciu ich już nawet jeden dzień im nie przeszkadza? A to, że człowiek cały spocony po całym dniu i w tych samych łachach się kłaść. Masakra

Gość gość
dziadek mojego bylego nigdy sie nie myl tylko obcieral mokrymi recznikami :P