Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy matki waszych facetow mezow dzwonia i pytaja

Polecane posty

Gość gość
Fakt ze usunęła ciążę to jej prywatna sprawa a ty nie masz prawa nikogo oceniać. Żona nie żona źle była przed tobą i to ona urodziła pierwszego wnuka nie ty

Gość gość
To jest chyba temat rzeka. Niepotrzebny! Kazdy ma swoje racje ktorych bedzie sie trzymal! Pamietajcie synowe i tesciowie to nie rodzina. To obcy nam ludzie...ludzie z innych swiatow, tradycji, mentalnosci. Czasem sie udaje ze sie zgadzamy i nadajemy na tych samych falach czasem nie. I z tym musimy sie pogodzic. A cale zycie przed nami....mozemy sie jeszcze dotrzec :)

taaa- nie potrzebuje takiej babci dla moich dzieci-chociaz mieszka 2 km od nas synka prawie nie widuje- bo go nie lubi bo jest moim dzieckiem to im jej mniej w naszym zyciu tym lepiej

Gość gość
A czy ja ja oceniam. Powoedzialam tylko ze nie byla przez nich lubiana bo usunela ciaze. A ja ja bardzo lubie. Normalny kontakt mamy rozmawiamy jak sie widzimy. Nie mam nic do tej dziewczyny!

Gość gość
Moja tesciowa ma nas gdzies dla niej liczy sie tylko ona jej wakacje i wycieczki. Kazdy ma swoje zycie