Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie jak szmata...

Polecane posty

Gość gość

Chce mi się płakać, te myśli zatruwają mi życie... Mam 18 lat, do tej pory spałam z trzema chłopakami, teraz mam czwartego i też do tego doszło. Każdy jednak był moim chłopakiem i z każdym łączyły mnie jakieś głębsze uczucia. Jednak tak teraz sobie siadłam i stwierdziłam, że ja nie umiem być sama. Zawsze potrzebuje kogoś przy moim boku i to dlatego wygląda jak wygląda... Mam wielką gulę w gardle, nie chce żeby moje życie tak wyglądało i nie chce w wieku 30 lat nie pamiętać imion swoich kochanków, a przecież każdy miał być "wielką miłością". Co za dno...

Gość gość
Takie związki jaki twój poziom, nie zapomnij każdemu szczerze odpowiadać który jest w kolejności. Każdy powtarzam każdy facet chce to wiedzieć, a im poważniejsze ma do ciebie plany tym ważniejsza jest dla niego ta liczba. Popłynęłaś......w twoim wieku 4 bolce???? :-/ tłumacz to czym chcesz ale jak dla mnie to ma tylko jedną nazwę ku*r*e*stwo.

Gość gość
przykre to ale gość powyżej ma rację

Gość projectwanda
też się czuje jak szmata czasami mimo iż uprawiałam seks tylko z jednym facetem, wszyscy mimo wszystko uważają, że z większą ilością...

Gość gość
Typowe dla większości kobiet, wy nie potraficie być same... zakochujecie szybko i równie szybko odkochujecie, ważne są dla was tylko emocje, a gdy w związku pojawi się rutyna, a kiedyś zawsze się pojawia, to szukacie nowych wrażeń (czyt. nowego faceta), pomimo tak płytkich uczuć szybko decydujecie się na seks, bo uważacie że tym zatrzymacie przy sobie faceta, a licznik bije.

Gość gość
Notes sobie kup i zapisuj, wtedy będziesz znać imiona wszystkich swoich facetów... w wieku lat 50 będziesz miała niezłą kilkutomową encyklopedię swoich partnerów :P

Gość gość
Ja mam 30 lat i mniej wiecej pamiętam imiona swoich wszystkich kochanków. :) Nie żałuję swojego życia, mam co wspominać, miałam co porównywać, w tym sensie, że potrafiłam potem docenić dobrego faceta. Wyszalałam się. Gadałam z paroma dziewczynami które miały tylko 1 faceta i większośc z nich żałuje że przed ślubem nie poszlałay. Korzystaj z życia, jest ono takie krótkie, jesteś młoda i atrakcyjna, za chwilę bedziesz stara

Gość gość
Co za różnica ilu miałaś kochanków? Absolutnie nie rozumiem w czym problem. Nie znam żadnego faceta, który będąc w poważnym związku pytał o to, tak samo jak kobieta nie powinna pytać faceta. A to że nie chcesz być sama to już inna sprawa. Każda kobieta zanim zdecyduje się na poważny związek powinna poznać sama siebie, a z chłopakiem przy boku to nie możliwe. Młoda jesteś życie poznasz to zrozumiesz :)

Gość gość
Zawsze możesz zacząć od nowa. Od teraz zachowywać czystość. Wygogluj Jason i Crystalina Evert. Napisali książkę Jak znaleźć tego jedynego i samej się nie zgubić. 21 sekretów dla kobiet. To wierzacy katolicy. Bardzo.

Gość gość
Takie jak Ty też są potrzebne. Byłoby więcej gwałtów, jakby takich jak Ty nie byłoby w ogóle.