Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

schudnę dla

Polecane posty

Gość gość

swojego mężczyzny :) On jest taki kochany, że nie zasługuje na grubą i brzydką dziewczynę

Gość gość
może i głupota. Niby mówi, że nie chce żebym schudła, ale myślę, że to jest tylko takie gadanie dla zasady. Mało który facet pogardziłby super szczupłą laską i wybrałby dziewczynę z nadwagą, których z resztą jest coraz mniej na ulicach i za każdym razem będąc na mieście czuję się jak wyrzutek społeczeństwa... ;(

>>>Niby mówi, że nie chce żebym schudła, ale myślę, że to jest tylko takie gadanie dla zasady. Mało który facet pogardziłby super szczupłą laską i wybrałby dziewczynę z nadwagą, których z resztą jest coraz mniej na ulicach i za każdym razem będąc na mieście czuję się jak wyrzutek społeczeństwa... ;(<<< Kiedyś spotykałem się z dziewczyną (o idealnym wg mnie :) ) ciele :). Często zagajała: - Gdybyś mnie spotkał, gdy byłam szczupła... - To bym Cię nawet kijem nie tknął. - odpowiadałem w myślach :D. Wcale nie tak mało pulchnych dziewczyn, chodzi po ulicach :D. Wiem, bo lubię na nie patrzeć :D :D :D.

Gość gość
najgorsze jest to, że w dzisiejszych czasach pulchną dziewczyną nazywa się taką, która waży 60-65 kg