Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmyślona

to juz chyba bez sensu :(

Polecane posty

Gość rozmyślona

Witam was Dziewczyny :*, mam problem otóż jestem ze swoim chłopakiem 3 lata , dodam ze mam 18 lat a on 19 . Od jakichś 3 miesiecy czuje ze On sie zmienil klocimy się często ;( , czuje jakby mnie olewał ;( byłam u niego na weekendzie i Rzadko mnie przytulał i okazywał jakoś ze Mnie kocha :( byliśmy na urodzinach u jego kolegi napil się i powiedział jak zwykle musisz robić mi siare przy kolegach zamurowało mnie przeplakalam cala noc zabolało mnie to na drugi dzień przepraszał ze on tak nie myśli i wgl. Jak sie nie odzywam to mówi do mnie o huj ci chodzi ? Jak zwykle zaczynasz ? :( jest Chamski:( , nawet raz powiedział ze chyba mam fioła na jego punkcie kompletnego :( to owszem tez zabolalo ale oczywiście Kocham go ;( probowalam z nim rozmawiać a on jak zwykle mówi o przesadzasz i TD :( co mam zrobić zęby był czuły :( lub jak mu pokazać zeby robił cos i się starał o mnie ;/ ? Proszę was pomozcie ? Może tez tak mialyscie ? Taką podobną sytuacje ?

Gość gość
chcesz zeby cie tak traktowal

Gość rozmyslona
Nie chce ale nie potrafię go zostawić :( to mój pierwszy na poważnie chłopak . ostatnio nawet jak nocowalam u niego to SPAL na drugim łóżku twierdząc ze jego siostra starsza będzie mu później gadala rożne rzeczy i wgl :( niemam pojęcia co robic

Gość gość
jesteś głupia jak nie wiesz tępa strzałko :)

Gość gość
A ty zryta tępa strzalo