Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłótnia z mężem o nasze dzieci z poprzednich związków.

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny. Mój mąż ma z poprzedniego zwiazku córkę , ja też. Dziewczyny są w tym samym wieku ( 14 lat ) . Poklocilam sie z mezem wczoraj oto,że moja córka nie chce brac jego córki do swoich znajomych.Moja córka to osoba bardzo towarzyska,ma swoją grupę przyjaciół , jego córka to dziewczyna bardzo spokojna, trzymająca się na uboczu , spędzajaca wlasciwie czas non stop w domu,z nami. Mi to nigdy nie przeszkadzało,ale wczoraj jak moja corka wychodzila to mąż zaproponował żeby moja córka wzięła jego . Moja się nie zgodzila i powiedziala wprost,że ona do jej przyjaciół nie pasuje. Maz ma do mnie pretensje,że nie robie nic zeby nasze corki sie zaprzyjaznily,ze powinnam wymagac od swojej wiekszej tolerancji jego corki. Uważacie,ze powinnam naciskac na swoja córkę?

Gość gość
NIE! Nawet biologiczne rodzeństwa często mają oddzielnych znajomych. Poza tym czy ktoś zapytał co na ten temat myśli jego córka? Może wcale nie ma ochoty wychodzić.

Gość gość
Twoja córka może chodzi się ruchać, chlać i ćpać. Dlatego tamtej nie bierze. I niech nie bierze. Po co w jednym mają być trzy zdziry?

Gość gość
Są w wieku dojrzewania i trudno bedzie im sie ze sobą zaprzyjaznić. To dobrze ze tamtej nie wzięla ze sobą bo faktycznie żle by się czuła w obcym towarzystwie .I tak tez wytlumacz to mężowi ....Po co od razu te nerwy ...ludzie

Gość gość
Nie, nie powinnas naciskac na córke