Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie wątki chcielibyście przeczytac w książce?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej :) jestem ciekawa jakie wątki lubicie czytac w książkach a jakich wam brakuje :) Macie jakąś książke w której są wszystkie/większośc wątków jakie lubicie? :)

Gość gość
Ja bym chciala historie milosna z urzadzaniem domu w tle :P kupowaniu dodatkow, wystroju, laczeniu kolorow. Cos o wiciu gniazda, ale z detalami :D Albo komedie romantyczna, jak np. niania w ny, taka ksiazke czyta sie szybko i przyjemnie, a ja jestem w trakcie urzadzania domu i nie mam na nic czasu.. Albo milosc z gotowaniem dla poczatkujacych w tle, z przepisami, kolorowymi ilustracjami, propozycja podania, nakrycia stolu :) Polaczylabym wtedy przyjemne z pozytecznym. Nie znam takich ksiazek, zna ktos?

Gość gość
Hmm...:) Może: • "Serce na talerzu. O miłości, gotowaniu i odkrywaniu życiowej pasji"- Alyssa Shelasky •"Wszystkie smaki namiętności"- Lilli Feisty •"Szkoła Niezbędnych Składników"- Erica Bauermeister •"Słodki świat Julii"- Sarah Addison Allen •"Białe trufle"- N. M. Kelby •"Kuchnia Franceski"- Peter Pezzelli •"Wiśniowy Klub Książki"- Ashton Lee •"Francuska oberża"- Julia Stagg •"Julie & Julia. Rok niebezpiecznego gotowania"- Julie Powell •"Mariaż kulinarny"- Michelle Maisto •"Miłość jest jak toskański deser"- Elisabeta Fulmeri , Gabirella Giacometti •"Sycylijska opowieść"- Nicky Pellegrino •"Andaluzja Ole!"- Twead Victoria •"Apetyt na Italię. VESPAniała podróż kulinarna"- Fort Matthew •"Przepis na szczęście"- Katarzyna Michalak •"Przepis na życie"- Agnieszka Pilaszewska •"Sztuka umiaru"- Dominique Loreau •"Płetwa rekina i syczuański pieprz. Słodkokwaśny pamiętnik kulinarny z Chin"- Fuchsia Dunlop •"Smaki południowej Italii"- Marlena de Blasi •"Apetyt"- Kazan Philip •"Miłość o smaku cannoli"- Jennifer Probst •"Miłość, Bóg i kuchnia francuska"- James F. Twyman Myślę, że coś powinnaś znaleśc w tych książkach dla siebie o miłości i gotowaniu :) co do wcześniejszych Twoich zapytań jakoś teraz nic mi nie przychodzi do głowy :)

Gość gośćSylwuchaFl
Dzięki za podrzucenie fajnych tytułów. Na pewno z nich skorzystam:)

Gość poziom0
mam uprzejmą prośbę do pani moderki, chcę wkleić tekst przez siebie napisany ale nie chce przejść i jest jako spam , czy można poprosić o odblokowanie na dwie minuty abym mógł przesłać mój tekst do autorki tematu a pomysł mam ciekawy , dzięki

Gość gość
Zbrodnie, g***ty, kradzieże To lubię

Gość poziom0
nie chce przejść mój tekst a żadnych wulgaryzmów nie ma

Gość gość
Hmm to może jakoś inaczej go ujmij? A może spróbuj podzielić na dwie wiadomości /może jakieś ograniczenie ilości znaków jest / :-)