Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój partner powiedział byłej żonie że jestem słaba w łożku

Polecane posty

Gość gość

Nie pytajcie skąd wiem. Tak się wkurzyłam, że hej. Nie jestem zaangażowana w ten związek. Partner jest starszy ode mnie o 10 lat ( ja mam 30 lat a on 40 ) . Poznaliśmy się jak już chciał się rozwieść w małżeństwie. Ogólnie to typ amanta- włosy na żel, ładnie ubrany, ćwiczy i seks jest dla niego bardzo ważny. Nie spodziewałam się, że tak mnie oceni :) . Nie wiem czy mu o tym powiedzieć, czy go zlekceważyć.

Gość gość
Zrob mu z***biaszczego loda a na koniec go ugryz ;)

Gość gość
Ha ha :) jakoś nie mam ochoty z nim tego robić po tych słowach

Gość gość
Hahah! Mój były też mi się skarżył, że dziewczyna, z którą mnie zdradził i dla której zostawił, jest kiepska w łóżku, nie umie zrobić loda i że żałuje, że już nie jesteśmy razem. Chciał nawet, żebyśmy zostali w takim trójkącie: on z nią będzie, bo ją kocha, a ja czasem będę wpadać, żeby mu dogodzić, bo i przecież i tak nic mi nie szkodzi ;) Faceci to ch**e ;)

Gość gość
Powiedz mu, że ma małego pyrtka i go zostaw.

Gość gość
Hahah! Mój były też mi się skarżył, że dziewczyna, z którą mnie zdradził i dla której zostawił, jest kiepska w łóżku, nie umie zrobić loda i że żałuje, że już nie jesteśmy razem. Chciał nawet, żebyśmy zostali w takim trójkącie: on z nią będzie, bo ją kocha, a ja czasem będę wpadać, żeby mu dogodzić, bo i przecież i tak nic mi nie szkodzi oczko.gif Faceci to ch**e oczko.gif XXX Ja się jeszcze dowiedziałam, że on jak się poskarżył żonie na mnie, to jej zaproponował aby się z nim przespała, więc niezły z niego ananas :)

Gość gość
Jak Wy możecie być w takich związkach :D

Gość gość
czego sie spodziewałaś ze taki kretyn będzie cię szanował? Nie zastanawiało Cię czemu się rozwodzi? ach no tak to wina żony złej a on biedy musiał się od niej uwolnić. Włosy na żel, błagam chyba tylko solary tipsiary lecą na takich pajaców. dwa pustaki sie dobrały ot co i to nie ty go kopniesz w du/pę tylko on ciebie frajerko pogódź się z tym

Gość gość
Co za k***sy dwa - i mój i Twój :P a on jest chociaż dobry w tych sprawach? bo ten mój były myslał, że jak ma dużego, to już wystarczy i ja powinnam krzyczeć na sam widok :P

Gość gość
co za palant i frajer

Gość gość
Ja bym nie mówiła, za to kupiła jakieś super niegrzeczne ciuszki, kajdanki i dildo:) A potem takiego skutego, gołego, najlepiej z dildem w tyłku zostawiła i wysłała sms z jego komórki po pomoc do któregoś z jego kolegów. :)

Gość gość
No dosyć dobry :)

Gość gość
czego sie spodziewałaś ze taki kretyn będzie cię szanował? Nie zastanawiało Cię czemu się rozwodzi? ach no tak to wina żony złej a on biedy musiał się od niej uwolnić. Włosy na żel, błagam chyba tylko solary tipsiary lecą na takich pajaców. dwa pustaki sie dobrały ot co i to nie ty go kopniesz w du/pę tylko on ciebie frajerko pogódź się z tym XXX Włosy na żel, ponieważ ma kręcone nieco dłuższe włosy, więc wygląda to ładnie i nie jestem pustakiem. Napisałam, że nie jestem zaangażowana w tym związku. Kochanek po prostu, ot to :)

Gość gość
Ja bym nie mówiła, za to kupiła jakieś super niegrzeczne ciuszki, kajdanki i dildousmiech.gif A potem takiego skutego, gołego, najlepiej z dildem w tyłku zostawiła i wysłała sms z jego komórki po pomoc do któregoś z jego kolegów. usmiech.gif x x x albo do byłej ;)

Gość gość
Ale Ci faceci są :)

Gość gość nocny
to nie jest partner ! to jest prostak, burak, jeszcze raz prostak, burak do kwadratu, jeszcze raz prostak, burak do...nieskończoności. to taki c*****y playboy, trochę przylizany, popaprany, w podrabianych ciuchach. typek ego. głupi byczek. kup mu lalkę w sex-shopie i wyślij go do diabła. powodzenia !

Gość gość
Mój były też nie jest zadowolony z nowego związku i gdyby nie dziecko... ja niestety nie mogę miec dzieci. Nadal jeste'smy razem, ale z "doskoku" Oboje nie czujemy si'e komfortowo w tej sytuacji, ale sex jest cudowny. Byłąm jego żoną 11 lat.

Gość gość
2/10