Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna teściowa

Moja synowa to kosmitka

Polecane posty

Gość wredna teściowa

Pełno tu jest tematów o wrednych teściowych, którym należy się eksterminacja. A ja mam beznadziejną synową i nie mogę znieść decyzji syna, chociaż staram się nie wtrącać (czasem jest ciężko, same mi się usta otwierają, żeby skomentować jej głupotę), nie wiem, co moj syn w niej widzi. Mnie i mojego męża traktuje jak zło konieczne, czeka tylko aż kopniemy w kalendarz i będzie mogła zająć nasz dom (niedoczekanie, mamy jeszcze drugiego syna!) odkąd zaszła w ciążę, uważa sie za ósmy cud świata, oczekuje, że wszyscy będziemy jej nadskakiwać, a po porodzie zajmować się dzieckiem (pomimo, że oboje pracujemy jeszcze, a do emerytury jeszcze z 10 lat). Do tego nie skończyła żadnej porządnej szkoły i pasożytuje na moi synu, który ciężko pracuje na utrzymanie księżniczki.

Gość wredna teściowa
To znaczy, chciałam napisać, że ja jestem kosmitką, a moja synowa jest normalna. To dobrze, że nie lubi tego babsztyla, czyli swojej teściowej :)

Gość gość
wział pania to niech z/a/p/i/e/r/d/a/la/ na nia

Gość wredna teściowa
super, jeszcze jakieś podrabianie. Ja jej nie lubie, ona mnie też nie, ale nie o to chodzi. Ona mnie traktuje jak jakąś przeszkodę na jej drodze do ziemiaństwa, serio. Tylko czeka, aż zejdę z tego świata, wtedy będzie mieć chalupę. Czasem już napomyka, że kuchnię to by tak zrobiła, a łazienkę tak. Już się czuje, jak u siebie, chociaż nikt nigdy nie powiedział, że ten dom będzie jej

Gość gość
dom zapisz na syna i wnuka a ją wyeliminuj

Gość gość
moja teściowa to dopiero kosmitka,postawiłem dom niedaleko niej bo dała cureczce działkę i często u nas przesiaduje i buntuje cureczkę a jak się budowaliśmy i wykańczaliśmy to przychodziła i ględziła że ona to inaczej by to zrobiła,że taniej,po co to tak a nie tak jak ona,suka jedna,wszystko robiłem jej na przekór nawet jeśli nie było to tak jak chciałem,całe szczęście że moja żona,jej curka nie jest taka głupia j za bardzo jej nie słucha bo by już było po związku.

Gość gość
a nie chciałbys jej na złość polskiego się nauczyć?

Gość gość
patrz na siebie, chciałbys przez ś się pisze.

Gość gość
szukasz pretekstu, zeby dom zapisać na drugiego synka, bo lepszy jest , bo z tobą nie mieszka. Znam ten typ.

Gość gość
prawie nigdy synowa lub zięć nie będzie odpowiednią osobą dla naszych dzieci,tak to już jest.

Gość wredna teściowa
Nie, ja bym chciała dom podzielić między dwóch synów, bo obaj po równo mają do niego prawo. Niech się dogadują między sobą, czy go sprzedadzą, czy podzielą, czy jeden drugiego spłaci. Ale niech mi się ta gówniara nie panoszy i nie komentuje moich mebli!

Gość gość
autorko, doskonale cię rozumiem, też jestem tesciową...

Gość gość
A ja nic nikomu nie zostawię , przehulam i przepiję :D

Gość gość
a ja tez jestem tego zdania jak wyzej bo dlaczego musisz synowi cos dawac i dlaczego ? - a ja bym powiedziala NIE dostaniesz nic w spadku po mnie bo mi sie nie podoba to wszystko co tu sie dzieje ! - i juz jest w strachu - a moze zrobi z nia pozadek i nie bedzie sie tak szarogesic - hee he - tak zreszta zrobilam bo nie rozumiem dlaczego mam komus cos dawac ?

Gość gość
A weź sobie zabier do grobu te smieci idiotko kto ci będzie miskę na starość pod gębę dawał syn ? Napewno

Gość gość
to jest przeciez takie proste i tylko ty tu zadzisz - poprostu powiedz co ci sie nie podoba ! - a spadek dostanie ten kto bedzie bardziej sie staral ! i gdzie ty masz problemy ? ja powiedzialam ze po mnie nie dostanie syn nic !!!

Droga autorko, jest jak jest- teraz... Masz wpływ tylko na SWOJE decyzje, i tego siè trzymaj. Juz od dzis möw głosno i wyraznie swojej synowej, ze oboje z mèzem pracujecie, i musi sobie radzic sama. O domu mozesz möwic w zawoalowany sposöb, ze byc moze sprzedacie, bo jest za duzy, za drogi, masx dosyc domu, chcesz mieszkac w mieszkaniu, wyjezdzac do sanatorium podreperowac zdrowie, itp. A pieniądze potrzebne są na chude emeryckie lata.. Caly mój wpis jest zachètą do tego, byscie siè oboje nie poddali presji pt. " dla dzieci, dla wnuków", dbali o siebie, byli przede wszystkim małzonkami, potem rodzicami, a dopiero potem dziadkami.

Gość gość
do tej cwaniary wyzej - a wiesz ty coo ? - ja kiedys siedzialam sobie na lawce i ogladalam taka "scenke" stary dziadek z rolatorkiem zapierdziela i wlazi w krzaki i pokrzywy wiec szkoda nam sie go zrobilo, a tam pies jakis wyskoczyl i dziadek spierdzielil i po chwili znowu wlazi w krzaki i patrzy biedak, wiec my sie pytamy go oco mu chodzi i co powiedzial ? - ze jego corka tam jest !!! - a dziadek z domu starcow przyszedl do corki jakies 1-2 kilometra z tym rolatorkiem - heeh - i kto mi powie ze taka corka poda mu herbaty na starosc - ludu !!! ostatnia glupota - tylko odpisz cos a oni i tak nic ci nie dadza na starosc - KOBIETO OPAMIETAJ SIE - taka synowa NIC ci nie da na starosc !