Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia nia nia

dziecko partnera u Was w domu

Polecane posty

Gość monia nia nia

Jak to jest u Was gdy przyjezdza dziecko Waszego partnera??? Co ustalacie? Czy Was slucha? Jak dziecko wzraca sie do Waszych partnerow/partnerek? Czy sie z nim bawicie? Czy np gotujecie to co kaze rodzic z ktorym dziecko mieszka? Czy ten rodzic kontroluje sytuacje czy telefon milczy i sie po prostu nie wtraca? Czeka mnie tydzien z dzieckiem partnera wiec ciekawa jestem.

Gość gość
up

Gość gość
Ja jestem w takiej sytuacji od prawie 14 lat, corka meza jest juz pelnoletnia. Mama nigdy za mocno nie sprawdzala, bardziej nawet my zachecalismy, zeby zadzwonila do mamy. Jesli chodzi o gotowanie, to tak - gotowalam to, co mala jadla, bo byla raczej niejadkiem, wiec chcielismy, zeby nie chodzila glodna. Bawil sie glownie moj maz, ale gralismy tez razem w gry planszowe (gramu do teraz;)), czasem ja bralam dzien wolny, jesli maz musial jechac do pracy i spedzalysmy razem dzien. Wtedy z mezem nie mielismy razem dzieci, wiec troche bylam zmeczona po wizytach zarwono fizycznie, jak i psychicznie, bo caly ten czas byl pod dziecko, a ja bylam 'zielona'. Jednak mialam tego swiadomosc wiazac sie z mezem. Problemow z matka dziecka nigdy nie bylo. Teraz meza corka jest juz 'dorosla', je jak odkurzacz wszystko, co ugotuje, lubi moje ciasta;) Mamy dobre relacje, chodzimy razem na zakupy czy do kina. Bardzo fajnie bawi sie ze swoja przyrodnia siostra.

Gość gość
dzieki za odpowiedz:)

Gość gość
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość gość
up

Gość gość
.......

Gość gość
Co ustalacie? - OD KIEDY DO KIEDY BĘDZIE, planujemy pobyt Czy Was slucha? zwracam uwagę jeśli jest taka potrzeba Jak dziecko wzraca sie do Waszych partnerow/partnerek? NORMALNIE Czy sie z nim bawicie? NIE - OD TEGO JEST RODZIC Czy np gotujecie to co kaze rodzic z ktorym dziecko mieszka? NIE, GOTUJĘ TO CO MAM ZAMIAR GOTOWAĆ Czy ten rodzic kontroluje sytuacje czy telefon milczy i sie po prostu nie wtraca? DZWONI DO DZIECKA EWENTUALNIE, mnie to nie interesuje