Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z kim przeżyliście swój pierwszy raz?

Polecane posty

Gość gość
z lekarzem

Gość gość
z lekarzem :)

Gość gość
W wieku 16 lat z chłopakiem, z którym byłam rok. Totalny debil, patol... :D jest bez matury, a był starszy ode mnie. Ja teraz jestem na studiach, a ten ma dziecko z wpadki (jedyne co mu sie udało w zyciu... Ojcem jest super trzeba przyznać), żonę ktora jest d***** :p

Gość gość
jak miałam 18 lat ze swoją pierwszą miłością byliśmy razem 3 lata,

Gość gość
z dupkiem, który od razu mnie zostawił bo uznał za dzi..e, a teraz 15 latach odezwał się bo w małzenstwie mu się nie układa i chciał łatwego seksu. Zrównałam go z ziemią!

Gość gość
Ja tez z mezem. Mielismy po 20 lat. Zaraz stuknie nam 20 rocznica slubu,wczesniej mialam 3 chlopakow ale jakos podswiadomie czulam ze to nie to ze chce sie oddac komus kogo naprawde pokocham. I tak sie stalo. Nie zaluje :)

Gość gość
Jak widać po wpisach to kobiety 1 raz mają z patolem, przypadkowym gościem albo z żonatym :( Nie ma normalnych kobiet :(

Gość gość
Z przyjacielem mojego kolegi. Poznaliśmy się na biwaku. Imponowal mi. Po jakimś czasie doszłam do wniosku że chce spróbować i stało się. Był ode mnie starszy o jakieś 13 lat. Byłam wtedy gowniara, miałam 18 lat. Facet się zakochał a ja ucieklam. Nie byłam gotowa na stały związek. Cały czas myślałam o różnicy wieku itd. Sex był beznadziejny :O wtedy obiecałam sobie ze następny raz będzie z facetem, którego kocham. Czekałam 6 lat :D Warto było :D

Gość gość
następny raz będzie z facetem, którego kocham x Ale i tak dziewictwo oddałaś byle komu i dawałaś na prawo i lewo :(

Gość gośćasd
gość wczoraj następny raz będzie z facetem, którego kocham x Ale i tak dziewictwo oddałaś byle komu i dawałaś na prawo i lewo smutas.gif Ale tak jest najczęściej. A gdy ,macie siebie od poczatku, to się zastanawiacie jak jest z innym/ą.

Gość gość
Z żadnym póki co :(