Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tornister Endo w Rossmannie

Polecane posty

Gość gość

Widziałam dzisiaj w Rossmannie tornistry Endo, z wyposażeniem za 159,99. Ogólnie bardzo ładne i wyglądają na solidne. Martwi mnie tylko gdzie jest haczyk? Takie tornistry zwykle kosztują 150 i więcej, ale bez wyposażenia. Może się ktoś wypowiedzieć?

Gość gość
W Auchan tej wielkości tornistry bez wyposażenia ( producent Herlitz) są po 119 zł.

Gość gość
poczekajcie jak bendom w biedronce

Gość wielkopolanka74
Moim zdaniem nie ma żadnego haczyka, kupiłam ten tornister dla córki, jest solidny , ma twarde "plecy" i baaardzo bogate wyposażenie, w tej samej kolorystyce rzeczy takie jak m.in. bidon, worek na w-f, śniadaniówka, teczka, piórnik, zeszyty... poza tym dużo innych. Niesamowitą frajdę sprawia dziecku (mamie też) rozpakowywanie i oglądanie tej zawartości :) Różni się od typowego tornistra tym ża ma zapięcie na dwustronny solidny zamek a nie na typową dla tornistra klamrę . Ja zdecydowałam się na ten tornister ponieważ razi mnie wzronictwo i kolorystyka dostępnych w sklepach tornistrów bądź plecaków...wzory na Endo tornistrach są znacznie oryginalniejsze i ciekawsze . W ostatnich dniach przejrzałam wszystkie typy tornistrów dostępnych w sklepie i przekonałam się jak okropne i oklepane mają wzory (postaci z bajek, Violetty itp.,)Nawet jakościowe świetne Herlitz-e mają fatalne wzory (bezkształtne kucyki, syrenki, serduszka).

Gość gość
nie dajcie się nabrać na kartę podarunkową rossmann z w/w linku. Każdy przysłany sms to 6 zł x 3 w tygodniu