Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mnie bije!

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat,z Danielem spotykam się od 3 lat.Po roku naszego związku, moja koleżanka zrobiła domówke.Po 4-5 godzinach od rozpoczęcia domowki,Paulina powiedziała abym poszła po piwo które było pod jej łóżkiem...On poszedł za mną. Gdy znaleźliśmy się w jej pokoju, myślałam że chcę mi coś powiedzieć itp.ale nie...Pchnął mnie na łóżko i kazał być grzeczna.Zaczęłam krzyczeć, płakać ,blagałam go aby mnie zostawił. W końcu Walłam go w czule miejsce i ucieklam z płaczem z imprezy...Przez miesiąc się do niego nie odzywałam.Przepraszał mnie,obiecał że już nigdy tego nie zrobi.A ja głupia mu wybaczyłam...Potem zaczął mnie bić,popychać i oczerniać w towarzystwie jego głupich debilnych kumpli. Bałam się z nim zerwać, kiedyś podbił mi oko i złamał nos.Nie mam się do kogo zwrócić o pomoc, moja mama ma raka i niedługo umrze a tata...Go już z nami nie ma...Z jakiś tydzień temu,Daniel chciał TO zrobić. Ja nie czułam się gotowa, a on na to że mam się zamknąć i zg****ił mnie..Boje się z nim zerwać, on mnie zabije!:'( Co robić ?!;'(

Gość gość
Prawiczku który to napisałeś jak spełnisz te fantazje to pójdziesz ro pierdla albo od razu ja cie zapie'rdole na ament. Wypie'rdalaj z forum chu'ju! 0/10

Gość gość
Idź na policję, oni się tym zajmą. Przestępstwa dotyczące znęcania się nad młodymi kobietami traktują bardzo poważnie.