Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sikorski oficjalnie zgłoszony na szefa unijnej dyplomacji UE

Polecane posty

Gość gość

Z takim wyksztalcenie to do.. :D:D "Sikorski nigdy nie zrobił licencjatu na Oksfordzie. Uczestniczył jedynie w tzw. kursie zwalczania komunizmu. Kurs nie kończył się dla uczestników jakimkolwiek egzaminem. Po upływie 3 lat, jako,że ktoś zapłacił za kurs - miał możliwość ubiegania się o tytuł "bakalarza". Na polski użytek przetłumaczono go gawiedzi jako "licencjat" DO TEJ PORY NIE ZDAWAŁ ANI JEDNEGO EGZAMINU NA UCZELNI !!! Po kolejnych 5-ciu latach wystąpił o przyznanie mu tytułu master. Niestety, nie dostał, bo nie wiedział,że, zupełnie nie studiując, może co najwyżej ubiegać się o tytuł master of art ( magister sztuki).Gdyby nie poparcie Eskimosów, wszyscy pytalibyśmy się gdzie i kidy ten człowiek zdał maturę." Ale beka xD

Gość gość
Jak chcecie" analfabeci polityczni " rozpętać trzecią wojnę światową to wybierzcie Radosława Sikorskiego na szefa unijnej dyplomacji. Według opinii rosyjskiej to głównie politycy Polscy zrobili awanturę antyrosyjską w Europie i nakłaniali do sankcji i do zaangażowania NATO i USA .Błędem dla bezpieczeństwa Polski jest większe drażnienie Rosji ponieważ Polska od czasów Majdanu jest docenianym wrogiem Rosji .Boimy się Ukraińców nie tylko historycznie którzy darzą nas obecnie nieprzyjaźnią choć polityczne spotkania są sytuacyjnie przyjazne lub poprawne Teraz będziemy mieli dwóch wrogów tych udobruchanych za poparcie w walce z Rosją tzn. Ukraińców ale nie wiem na jak długo .Będziemy mieli wroga blisko granicy którego żeśmy stworzyli i obudzili jeszcze bardziej potężniejszego tzn. Rosję .Obawiam się aby Polska nie była kozłem ofiarnym Europy i teatrem działań odwetowych .Nie mam zaufania do gwarancji sojuszników a zwiększenie sił NATO czy USA na terenie Polski to sygnał dla Rosji do działań zapobiegawczych i obronnych oby jeszcze bardziej źle niezrozumianych.Wniosek - w obecnej sytuacji napięcia w Europie wybranie pana Sikorskiego jest błędem oczywiście dla bezpieczeństwa naszego kraju i gdy trzeba wykazać się logiką , dalekowzrocznością ,rozsądkiem przez tych co go wybierają na szefa .

Gość gość
Mnie to szokuje jacy ci ludzie się bezwstydni. Jakby mnie ktoś nagrał i gadalabym jakies bzdury o robieniu laski, to bym sie w ogole potem wstydzila pokazac w mediach, a ta szmata niczego sie nie wstydzi, zauważcie jakie to bydlaki pozbawione wszelkich skrupolow, poczucia wstydu

Gość gość
to jest ta wlasnie arogancja wladzy. maja nas za nic. i maja w dupie czy cos rozpetaja czy nie, zawsze moga sobie emigrowac

Gość gość
ja bym się nawet przed USA i Anglią wstydzila i bym sie wycofala z polityki, a ten doopek sie niczego nie wstydzi, przeciez ten tekst o robieniu laski byl żenujący, ja nie jestem żadnym politykiem ani ważną osoba a sie tak nie wyrażam, można przeciez powiedziec to samo innymi slowami, bez odnoszenia sie do seksu, ten facet to ordynarny prostak, aż wstyd że takie zero nami rządzi :/

Gość gość
Można go zgłosić nawet na króla Marsa.Efekt będzie ten sam :-)