Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w kropce

Polecane posty

Gość gość

Na samym poczatku pisze ,iz ja zawsze bylam przeciwko takim zwiazkom..lecz teraz mam maly dylemat. Chodzi o prosty uklad: sex bez zoobowiazania z znajonym. Aktualnie nie mam zamiaru wiazac sie z nikim po 3 porazce,chce odpoczasc od tego.a znajomy nie chce zwiazku, woli sobiw tylko ********* zaproponowal mi to i jak wspomnial jesli sie zgodze to daruje sobie reszte dziewczyn bo bedzie mial mnie.nie mamy wspolnych znajomych wiec nie rozejdzzie sie fama , tylko nie wiem czy dobrze na tym wyjde. Boje sie uczucia ktore moze powstac .

Gość gość
haha super układ, zadzwoni, że ma ochotę ty przylecisz, a przez następne dni będzie udawał, ze cię nie zna :D Do następnego razu, kiedy mu stanie :D Inne za takie coś chociaż kasę mają :D

Gość gość
a za ile dajesz seks? bo sorry, tak to wygląda, gorzej niż d****** bo dla d***** to chociaz praca, a ty " dajesz" za darmo i bez uczuć, to kim jesteś? do tych co sie oburząże za ostre słowa; tak, bo sa kobiety, które nie czerpią satysfakcji z seksu dla samego seksu bez uczuć. NO ale to wtedy przynajmniej na tym zarobią. Nie psuj rynku, mała....

to nie jest dobre rozwiązanie bez jakiegokolwiek uczucia nie będziesz miała przyjemności z sexu tylko dopadną cię wyrzuty sumienia.

Gość gość
Ale jest duzo takich ukladow,jesli obydwojgom zalezy tylko na jednym.

Gość gość
Ty samą siebie najlepiej znasz. Jeśli należysz do osób szybko-kochliwych-emocjonalnie, to będziesz miała następny strup na d*u*p*i*e na własne życzenie. Brakuje Ci samego seksu? Może wibrator? Jeśli nie potrafisz trzymać uczucia na wodzy to raczej będziesz cierpieć bo facet nie chce się emocjonalnie angażować. I.... nie zapominaj że takie bzykanie może grozić niespodzianką w formie choroby wenerycznej. Uważaj na siebie i rób tak, aby Tobie było dobrze i z czym możesz żyć.

Gość gość
ale te dziewuchy głupie :( Nie wierzę, że jesteś nimfomanką nie mogącą żyć bez seksu. Rozstałaś się z facetem i już cię nosi, żeby komuś do wyra wejść, bo inaczej ci jaja rozerwie :D Gdyby mi jakiś facet taki uklad zaproponował, to dostałby po gębie, bo to oznacza tylko jedno, że traktuje cie jak głupią, darmową ku.wę :(