Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna79 bez logowania

nie rozumiem odchudzajacych sie kobiet

Polecane posty

Gość Czarna79 bez logowania

takich,ktore cale zycie o siebie nie dbaja a przed urlopem albo slubem stosuja drakonskie diety,ktore zazwyczaj daja efekt przeciwny od zamierzonego.jak mozna cale zycie jesc bezmyslnie wszystko,nie dbac o siebie,a potem placz,bo trzeba zgubic 20 kg w ciagu miesiaca.nigdy tego nie zrozumiem,nigdy...

Gość koIega
masz rację kotku, jak schudną to im cycki zmaleją

Gość gość
a co cie to boli, ja nie znam takich kobiet a ty jakoś widzisz takich dużo, to gdzie mieszkasz , chyba w jakimś byłym PGR zarośniętym chwastami

Gość gość
autorka ma racje,na kafe to co drugi temat o diecie last minute.

Gość gość
A wystarczy jeść tylko wtedy, gdy się jest głodnym. I to wartościowe posiłki, jakie chcemy, byleby zdrowo. Śmiać mi się chce, jak wszystkie jedzą regularnie co dwie godziny, choćby miały się porzygać :D Takie regularne jedzenie jest dla grubasków, co nie są w stanie wyczuć, kiedy są NAPRAWDĘ głodne.

Gość gość
A ja zauważyłam, że takie mądralińskie są tylko kobiety które całe życie muszą się pilnować żeby nie przytyć i wytykają innym kobietom które mają tendencje do tycia, że nie robią tak jak one. Dodatkowo obsesyjnie oceniają ciała innych. Kobiety szczupłe z natury, które obojętnie co by nie robiły to i tak są chude nie podniecają się aż tak tuszą innych ludzi ;/. Ja tak mam. Nie muszę robić nic, albo mogę robić cokolwiek, a i tak będę ważyć tyle samo. Moi rodzice całe życie ważą plus minus tyle samo i są szczupli. Niech każdy sobie wygląda jak chce, a jeżeli dla dobrego samopoczucia chce się poodchudzać przed urlopem to niech to robi, co Wam kurde do tego?

Gość gość
10.25- zauwazyłam to samo, normalne szczupłe dziewczyny nie przezywaja tak wyglądu innych kobiet i nie analizują tego , natomiast takie które latami sie głodzą albo np kiedys były grube i schudły najbardziej krytykują inne kobiety , takie które wygladają jak one kiedyś chore psychicznie babsztyle

Gość gość
albo dla przykładu powiem, może wydaje sie inny temat ale chodzi o to samo - mam koleżankę która mieszka w starym rozwalającym sie domu , dach z azbestu,dom najbrzydszy na ulicy,nie mają auta, ma bliznę na twarzy dużą i szpecącą i jej rodzina babcia, rodzice, rodzeństwo cały czas obgadują innych ludzi, śmieją sie z wyglądu i ubioru różnych kobiet które widziały w kościele, smieją się z aut , śmieją się z sąsiadki - a sasiadka ma dom wyremontowany a oni krytykują elewację , siedzą tak przy stole w rozwalającej się werandzie i jadą po ludziach, jacy głupi, jacy brzydcy normalnie parodia jak z komedii :D

Gość gość
dokładnie, tak to chyba działa :D

Gość gość
czy jest sie szczuplym bo ma sie takie geny,czy sie poprostu dba o siebie,nie ma znaczenia.mi sie smiac chce z wielorybow na wiecznej diecie:P

Gość gość
a jaka jest różnica między dbaniem o siebie a wieczną dietą?