Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz zablokowal konto

Polecane posty

Gość gość

wyjechalam z 3 dzieci do rodzicow na wakacje, jego kontakt ograniczyl sie do jednego maila na 2 dni z pytaniem co slychac. teraz chcialam wziasc kase na naprawe auta(jak sie umawialismy) a tu konto zablokowane, przestal sie odzywac, a wiem ze na necie przesiaduje, jak mozna, normalnie nie czaje, jakbymi ktos w twarz dal!! co ja mam zrobic, dzieli nas 1000km, odzywac sie nie bede bo i tak przestalismy rozmawiac, nie zalezy mi na nim, ale z ta kasa przegial...

Gość gość
Cóż, pewnie już znudziło mu się zapitalać na całą rodzinkę, kiedy ty tylko wypłacasz z konta kase i wydajesz na swoje potrzeby. No chyba ze tez pracujesz, ale nie wyjechałabyś wtedy z dziećmi na długie wakacje do rodziców. Co to w ogóle za pomysł wyjazdu bez męża ( pewnie powiesz że on pracuje i nei może)? Poza tym zamiast tęsknić za sobą to wysię kłucicie przez neta?

Gość gość
Nie zależy ci na nim, ale na jego kasie już tak !!!!!

Gość gość
zdradzil mnie i nie zalezy mu na nas juz, kocha dzieci, najbardziej na odleglosc :( nie macie pojecia jak mi przykro z tego powodu :( ale od 10 lat mielismy wspolna kase, a on po 10 latach zablokowal konto!!i tak bedzie musial zaplacic za naprawe, bo to on rozwalil mi samochod,