Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubmazzona

ślub i po ;)

Polecane posty

Gość slubmazzona

Powiedzcie moje drogie jak wam się układało przed i po ślubie? coś się zmienilo? ;) na lepsze czy gorsze ;)

Przed ślubem bardzo fajnie, po jeszcze lepiej, a teraz z dzieckiem to już w ogóle super :).

Gość gość
u nas bez zmian, tyle, że mieszkaliśmy długo razem przed ślubem, cywilny to był dla nas papierek, a kościelny to upieczętowanie naszej miłości

Gość gość
Ja i moj maz przed slubem się bardzo kochalismy a teraz do szalenstwa. Mam wspanoalego meza na dobre i na złe- sporo razem przeszlismy,smierc dziecka , moja chorobe a mimo to caly czas razem przez świat

My nie mieszkaliśmy razem przed ślubem i nawet się trochę bałam, jak to będzie :) ale strach okazał się bezpodstawny, mój mąż jest bardzo ugodowy i kompromisowy :D.

Gość gość
My jesteśmy przed mieliśmy zaplanowany ślub ale okazało się ze jestem w ciąży przesunelismy trochę datę żeby maluszek był już z nam uważacie że takie rozwiązanie tez jest ok ;)?. Do tej pory wszystko nam się układa idealnie ;)

Ja myślę, że albo ślub jak brzuszek jeszcze mały - ale nie dlatego by nie było widać, ale dlatego, że łatwiej jest wtedy przyszłej mamie, mniej jest wszystko męczące :) - lub faktycznie już jak się urodzi. Moja znajoma miała w tym samym dniu ślub i chrzciny.

Gość gość
Wszystko zależy od Was- masz w tym dniu czuć się komfortowo, jeśli maluch będzie Wam towarzyszył też można to fajnie zorganizować :)

Gość gość
a czemu nie? my braliśmy cywilny ze względu na ciąże-choruje przewlekle i się baliśmy że w razie pobytu w szpitalu nikt mu nie udzieli informacji i będzie musiał czekać na moją mamę. A na kościelnym (połączony z chrzcinami-polecam) byliśmy we troje :]

Gość gość
No my mieszkamy razem, nawet byłam bardzo miel zaskoczona gdyż wiem ze mój przyszły mąż dużo pracuje ale cały czas pomaga mi przy maluchu ;) wstaje w nocy odnosi malucha przebiera tata na 6 czasami mam wrażenie ze jest lepsza mama niż ja ;)

Gość gość
Moja przyjaciółka też miała ślub i chrzciny w jednym dniu- uroczystość piękna, wszyscy odrazu poznali nowego członka rodziny :)

Fajnie bo mają wszyscy wspólną rocznicę :). Ja na moją córkę czekałam dwa lata od ślubu.

Gość gość
Juz się nie mogę doczekać ja w białej sukni i moich dwóch mężczyzn z garniturze hehe ;)