Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pracuje i na nic mnie nie stac mam dosc ciaglej biedy

Polecane posty

Gość gość

nawet sie nie dziwie dziewczyna ktore maja sponsora:o jak znowu od rodziny musze pozyczac to chyba rownie ponizajace;( i po co zyc jak ten kundel

Gość gość
myslisz o sponsorze?

Gość gość
Mam to samo, nie przejmuj się. Nie jest lekko, takie chore czasy.

Gość gość
Ja sobie znalazłam właściciela firmy, zarabia 30 tys na miesiąc, ja cały dzień siedze a w zamian robie mu loda raz na 2 dni :D

Gość gość
Widzisz taki paradoks.Ja nie pracuję, szukam pracy i też mnie na nic nie stać. Na razie mam zasiłek, a co będzie później nie mam pojęcia, chyba sznur na szyję. A z kolei chłopak mojej siostry nie pracuje, bo powiedział że trzeba być kretynem do kwadratu żeby pracować za sumę poniżej 3000 zł. Jak dla mnie to on jest kretynem. Ufff ale się rozpisałam... Autorko/autorze pracuj i szukaj czegoś lepszego głowa do góry.

Gość gość
dziewczynom*

Gość gość
przez 25 lat ciągle pożyczałam i na nic mnie nie było stać, chociaz pracowałam, dopiero kilka lat temu sie trochę odbiłam, wszystko jeszcze przed wami :)

Gość gość
zyjemy jak te kundle

Gość gość
Bez przesady, nie jest chyba aż tak źle? Coś zarabiasz, stać Cię na podstawowe potrzeby?

Gość gość
no wlasnie na podstawowe rzeczy jest ale nie daj Boze jak wyskoczy np dentysta albo jakas choroba wtedy sobie tylko w leb z rozpaczy

Gość gość
-Ot, taki nasz kraj... cudowna zielona wyspa...

Gość gość
będę okrutna ale szczera - autor/ka musiał sie na całego opieprzac w szkole, skoro pisze "dziewczyną" zamiast "dziewczynom". Tymczasem obśmiewane kujonki skończyly dobre studia i mają dobrą pracę. Co nie bez satysfakcji stwierdzam, jako ta, co sie w szkole do roboty przakładała.

Gość gość
Przypominam,że Pani jaśnie minister edukacji kilka dni temu napisała chonor zamiast honor!!! a ty sie czepiasz przecietnej osoby? zwlaszcza, że widać poprawiony bład niżej acha nie zapomnijmy o bulu i nadziej

Jeśli to początek kariery zawodowej może być ciężko. Z czasem nabędziesz doświadczenia w swoim fachu, może zmienisz pracę na lepszą i się ułoży. Powodzenia!