Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa321

Nigdy nie mialam faceta.

Polecane posty

Gość onaaa321

Nigdy nie mialam chlopaka. Czasem moze zerkaja na mnie np. metrze. Ale zaden sie mna na powaznie nie interesuje. Zawsze chcialam w wieku ktorym jestem, 26 miec juz meza i dziecko. Kiedy znajomi pytaja sie, czy kogos mam, dziwia sie bardzo zawsze gdy odpowiadam ze jestem sama. Czuje sie przez to jakas gorsza. Nie wiem czemu nikogo nie mam?

Gość Amant lat 30
Pokaż fote :classic_cool:

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość onaa321
Podalabym gg, ale niestety nie mam. Zdjecia nie dam. Wielka pieknoscia nie jestem, ale jestem zgrabna, jesli chodzi o wyglad.

Gość onaa321
Nie rozumiem czemu nie moge nikogo znalesc:(

Gość pomarańcze i nektarynki
masz kumpli, poznajesz jakiś facetów? nie znając facetów nie znajdujesz związków?

Gość onaa321
Za duzo osob w sumie nie znam. Samej mi sie juz nie chce wychodzic, a mojej kumpeli nie chce jej sie ze man chodzic do dyskoteki czy pabu, bo juz ma chlopaka. Gram w tenisa, ale tam glownie starsi panowie. W internecie szukalam, 95 procent to same oferty seksualne. :/

Gość madarynkapomarancz
musisz wychodzić poznawać ludzi, nie masz bo nie poznajesz...

Gość gość
Pokaż foto: 1.Buzi 2.Ogólnej sylwetki 3.Pupy w leginsach 4.Cycuszków 5. Cípeczki

Gość gość1234432
ja mam 25 lat i też nigdy nikogo nie miałam, nie mam pojęcia dlaczego :( po prostu chyba tak jest że niektórzy są przeznaczeni do tego by żyć samemu

Gość onaa321
Poznaje przez internet, ale na ogol samych zboczkow. Mieszkam w Niemczech tu ludzie nie sa tak otwarci jak w Polsce, ciezko kogos poznac. Wychodzilam sama z domu, ale bylo to troche dziwne.

Gość gość
Ooo jeden ze zboczkow sie na moim topik przypaletal. SzP to mile, ze mi obiecujesz :)

Gość onaa321
a gdzie mam ich poznawac np. ?

Póki jestem anonimowy, odpowiedzialność karna za niedotrzymanie obietnicy się rozmywa, więc obietnicą szastam, a co:) A tak poważnie; statystycznie jeszcze kogoś znajdzie, więc ryzykuję obietnicę z pełną świadomością.

Gość onaaa321
leze i pachne ale ksiaze na bialym koniu nie przyjezdza i mnie nie zabiera nie wiem dlaczego chyba juz zawsze bede sama :( marze o dniu kiedy bede sobie lezala i pachniala w domu wtedy nagle uslysze dzwonek otworze drzwi a tam bedzie ON chwyci mnie za reke i odjedziemy do zamku

Gość onaa321
1.Nawet nie wiem jak smakuje pocalunek. Nie chce zejsc z tego swiata nietknieta. 2. gość1234432 , Tylko czemu tak jest... to jest pytanie.

Gość onaa321
heheh fajny podszyw z tym ksieciem, jak narazie wystarczylaby mi chociazby zaba. Zaba zawsze moze sie przemienic w ksiecia. :)

Gość gość
nie martw się ja też nigdy nie miałam faceta

Gość gość1234432
dobrze wiedzieć że nie jestem jedyna :) chociaż w sumie to żadne pocieszenie

Gość onaa321
No wlasnie, lepiej zebysmy mialy facetow, niz sie pocieszaly tym ze nie mamy :) Wiem ze zabrzmi nieskromnie, ale dziwie sie, przeciez jestem w sumie fajna babka. (a co... trzeba wierzyc w siebie). Mna sie w sumie interesuja faceci, ale na ogol zajeci albo nie wiedzacy czego chca. Nic na powaznie.

Gość SzP wylogowany
Czemu tak jest: Kilka czynników składowych: 1. Osobowość: ekstrawertycy mają łatwiej kogoś poznać niż introwertycy; niektórzy łatwiej nawiązują kontakt, etc. 2. Środowisko: otoczenie społeczeństwem o odrębnych poglądach; 3. Obecność w miejscach publicznych. Jeszcze pewnie kilka czynników, by się znalazło, ale do głowy póki co jasno i klarownie nie przychodzą. Co by nie było ich lista jest dość otwarta. Bardzo łatwo przyporządkować się do któregoś z punktów. Zatem skoro występowanie punktów 1,2,3 jest takie powszechne, rzeczą normalną jest, że w społeczeństwie są ludzie samotni. A dlaczego Ty? To już chyba z teorii gier zagadnienie.

Gość gość1234432
to widzę że jesteśmy w takiej samej sytuacji. Mną też się interesują ale nigdy nic z tego nie wynika nawet żadnej próby umówienia się nie ma :( chociaż raz przyznam jeden chciał się spotkać, ale odmówiłam bo był dużo starszy i do tego rozwodnik z trójką dzieci :) aż tak zdesperowana nie jestem :D