Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna jesc kabanosy i jeszcze dziecko tym karmic

Polecane posty

Gość gość

Mala cienka pomarszczona kielbasa ociekajaca tluszczem o fuuuuj to jakby dziecku dać smalec :-o jestescie obleśne z tymi kabanosami

Gość gość
nie lubie kabanosów moje dzieci tez nie bo nie kupuję. ogolnie nic nie mam do ludzi którzy to jedza..

Gość gość
ty jestes oblesna sama ociekasz tluszczem ja jem takie ktore niczym nie ociekaja, co ty na wsi mieszkasz czy masz tylko biedronke w swoim k***idolku

Gość gość
jak mozna byc takim debilem i jeszcze dziecko miec

Gość gość
ale dlaczego tak jedziecie po autorce? ona ma swoje zdanie a każdy ma własne . jedni karmia dziec***arowkami inni nie. po co tu kogos oceniac. po co pisać ze ktoś tepy , tłusty przecież nawet my nie znamy autorki. dajcie kobiety spokoj , dorosłe a teksty jak z gimnazjum.

Gość gość
nie daję swoim dzieciom żadnego mięsa ani słodyczy, jedzą owoce, warzywa i nabiał, tak jak ja. Ja ważę 45 kg, moje dzieci też są zdrowe i szczupłe. Dziękuję za uwagę i nie do widzenia

Gość gość
Kabanos mniam mniam,pycszne :) .

Gość gość
Tez nie lubię nie lubię boczku,kiełbasy,kaszanki uwazam ze są to obrzydliwe potrawy

Gość gość
Kaszaneczka z grilla, do tego boczek mniaaam - jutro odpalę grilka :)

Gość gość
nic dziwnego, że kobiety tutaj takie sfrustrowane i zarobione. jak się odkurza i myje panele kilka razy dziennie, to chyba nie ma czasu na normalne życie- jeszcze zakładam, że ta obsesja nie ogranicza się do paneli, bo jak się ma takiego bzika, to się chyba lata jak nakręcona cały dzień i zasuwa w tym "m" albo co gorsza domu..

Gość gość
kabanosy wcale nie są niezdrowe i nie ma sensu porównywać ich do parówek, które produkowane są z tłuszczu i odpadków. to są normalne kiełbaski z dużą zawartością mięsa. mnie bardziej dziwi przesada w drugą stronę i dawanie dziecku wyłącznie grillowanego fileta z kurczaka i pstrąga na parze, jakby kawałek kiełbasy miał zabic

Gość gość
O jeeeej zbrodniaaaaa! i aż trzeba temat założyć o tym!

Gość gość
Kabanosyy sa bardzo smaczne i zdrowe, o ile sa zrobione z dobrej jakości mięsa. Wygląd wypieczonej buły z odmrażanego ciasta działa na mnie znacznie bardziej odrażająco.

Gość gość
Lepsza mielonka he he .przykro mi to stwierdzic ale chyba cie nie stać na nie wiec musisz to sobie jakoś tłumaczyć

Gość gość
uwielbiam kabanosy

Gość gość
Zastanawiałam się ostatnio,czy dawać swojemu dziecku kabanosy,gdyż wszyscy w rodzinie jemy i mała zawsze wyciąga rączki, że też chce :) Jakie Wy wybieracie naturalne kabanosy dla swoich dzieci? http://www.tarczynski.pl/pl/produkty/kabanosy-exclusive Ja kupuje zawsze te,ponieważ uważam, że są najsmaczniejsze ;)

Gość gość
Kiedyś na TVN Style Bosacka mówiła o kabanosach ale tych prawdziwych a nie z kurczaka są zdrowsze niż parówki a po drugie dobre kabanosy mają swoją cene.

Gość gość
Widocznie można.wole dac dziecku kabanosa za 49zl za kg niz parówkę

Gość gość
Jak mozna porownac kabanosa do smalcu? Chyba ci co tak porownuja to musieli kupic przeterminowanego obslizglego kabanosa z promocjii i nie wiedzą jak wyglada swiezy smaczny kabanosik

Gość gość
45kg jak się ma 150cm jest ok, ale powyzej tego to masakrycznie mało, jak cię ktoś napadnie to ciekawe czym się obronisz, chyba marchewką w siatce;) moje dzieci jedza mięso, w tym kabanosy tez są szczuplutkie, zdrowie i silne:)

Gość gość
ale reklama kabanosów, tych z górnej półki, cwany właściciel