Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła żona narzeczona

Małżeństwo bez miłości, czy to się może udać?

Polecane posty

Gość gość
Autorko zerwij z nim i daj mu być szczęśliwym. Sobie też. Znienawidzicie się z czasem. On wyczuje, dowie się że go nie kochasz a ty zakochasz się w innym ale będziesz żoną i nie odjedziesz z różnych powodów będziesz cierpieć. Masz jedno życie nie zmarnuj go

Gość Pinesssska
To jak z nim chcesz to bądź, nikt Ci nie karze się z nim rozstawać. Tylko co powiesz jak miłość jednak nie przyjdzie? Każdy zasługuję na prawdziwą i szczerą miłość, a ty nie kochając go a będąc z nim tą szanse mu odbierasz. Czy jest dla Ciebie ważne jego dobro? Bo to że teraz od niego odejdziesz a on pocierpi to nic. Podniesie się i znajdzie kogoś kogo pokocha, a jak go zostawisz po ślubie to myślisz że będzie cierpiał mniej? Nie chcę nikogo krytykować bo każda sytuacja jest inna. Ty wiesz najlepiej tylko jeszcze nie uświadamiasz sobie swojej decyzji. To jest twój pierwszy poważny związek? On miał kogoś przed Tobą? Jak to wyglądało?

Gość gość
bez milosci nie ma szczescia.

Gość gość
A mnie ciekawi jak wygląda wasz seks? Bo gdyby moja kobieta mnie nie pociągała, to wcale nie miałbym na ochoty na takie zabawy... jak to wygląda u was? Lubisz seks z nim, czy traktujesz to jak obowiązek?