Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pisałam wczoraj. Zrobiłam test i jestem w ciąży. Nie mam pojęcia co robić,

Polecane posty

Gość gość

jestem załamana..we wrześniu idę do klasy maturalnej. Może maturę zdam, na studia nie pójdę. Nie mamy za co żyć...

Gość gość
trza bylo myslec jak sie puszczalas

Gość gość
Puszczałam się z chłopakiem, z którym jestem 5 lat i pękła nam gumka. OK.

Gość gość
przecież chłopak ci pomoze. chcesz urodzić czy usunąć?

Gość Olunia88
To nic takiego ja mam 16 lat i jestem w 5 miesiącu ciąży, mój chłopak ma 21 lat i na początku był w szoku ale teraz też się zaczyna cieszyć. Wpadłam i wiem że będzie ciężko ale mimo wszystko bardzo się ciesze!! Olka

Gość gość
On mówi, że jeśli ginekolog pomoże usunąć to usuniemy,a jak nie to się wyprowadzimy. Ale to jest śmieszne. on pracuje za 2tys/msc. Ledwo na wynajem czego klwiek starczy w Warszawie. Kto dziecko utrzyma?

Oszalałaś ja mam 16 lat jestem w ciązy i nigdy bym nie usunęła ;/ Nie rozumiem kobiet które to robią

Gość gość
to masz pecha

Gość gość
ja się nie pytam czy chłopak chce usunąć... tylko czy ty chcesz usunąć? przecież rodzice pomoga wam na początku. możesz mieszkac u swoich rodzicow na pewno. oni ni ewyrzuca własnej corki . mama pomoze ci w opiece nad dzieckiem . ty skończysz szkole , pojdziesz do pracy .... będzie ok.

Gość gość
Idź do pracy, laleczko. Nie zabijaj małego dzieciątka tylko dlatego, że zarabia wyłącznie Twój mąz. Ewnetualnie pozwij rodziców o alimenty - zawsze to coc.

Jak można dziecko usunąć? Ile kobiet jest bezpłodnych marzą o dziecku a ona chce usunąć

Gość gość
Mogę Ci oddać za darmo jakieś ubranka dl dziecka je sli chcesz?

Gość gość
dodam jeszcze ze ja tez bylam w klasie maturalnej jak zaszłam w ciaze co prawda trochę później bo w styczniu :) ale i tak dalam rade :) a i znalam dziewczyny co były w ciąży w klasie maturalnej co prawda 3 na szkole ale były :) one były oczkiem w glowie koleżanek i nauczycieli... no i każdy głupio się ogladal za nimi. nie obgadywał ale... patrzyli...

Gość gość
o mily doktorze niech pan mi pomoze ! nie chce tego brzucha ! co on mi go zdmuchał !

Gość gość
Olka za co będziecie utrzymywać siebie i dziecko?Gdzie mieszkasz/cie?

Gość gość
Juz siedze jakis czas na kafe i wiem jedno tych co d... daja i co rusz dzieci usuwaja nie interesuje to ze sa kobiety ktore pragma dziecka a nie moga miec. Czasami mam takie mysli ze jak dziecko ma byc nie kochane i zyc z mysla ze rodzice go nie chcieli to lepiej zeby usunely ale od razu tak zeby więcej dzieci nie mialy . Skoro twor zwany kobieta raz nie chce dziecka bo cos tam to juz nigdy nie powinna miec

Gość gość
chcę ciuszki :(( wszystko się przyda :((

Gość gość
nie chcesz ? oddaj ! nie zabijaj ! sa rodziny które pokochaja i wychowaja

Gość gość
Mój chłopak chcę usunąć ;( ale ja nie ;( czuje w sobie jego obecność. Mam mdłości, czuje rozciąganie macicy. Jeśli bym nie musiała myśleć o rodzicach i wydatkach , skakałabym z radości..

Ja mieszkam z rodzicami, a on uczy się i pracuję. Rodzice będą nam pomagać. Można żyć skromnie ale nie usuwać dziecka, przecież to głupota.

Gość gość
1rada - idz do lekarza bo 2kreski to pplowa sukcesu bo mialam je nie raz a dziecka i tak nie mam. Kup sobie kwas foliowy 60tabletek 14zl . 2porozmawiaj z rodzicami 3 jak twoj chlopak teraz nie chce tego dziecka to za pare lat tez nie bedzie chcial jak to usuniesz kazde nastepne tez nie będzie chciane 4 zrezugnuj z uzywek 5 jak bedziesz cjciala witaminy ciazowe 2trymestr to ci wysle bo ja mimo szczerech chęci i tak pewnie nigdy nie dotrwam a mam kilka pudelek 6 rodzice powinni wiedzieć jedni i 2

Gość gość
Jak nie chce dziecka to ciebie tez nie . Olej go i pozwij o alimenty . Dasz rade ;)

Gość gość
Ale on jest naprawdę wporządku, po prostu to jest wcześnie..eh w głębi duszy wiem, ze nie pozwole usunąć dziecka. Ale nie mam pojęcia jak będę dalej żyła.. Dziękuje za rady, które pozwalają mi chociaż częściowo normalnie myśleć. Bardzo chętnie przyjmę każdą pomoc. Nie mam nic, a moje dziecko mieć musi :( Dziękuje Wam..no to moje życie się zmieni od dnia dzisiejszego.. W przyszłym tygodniu ginekolog.

Gość gość
Jak chłopak jest ok to będzie z toba i dzieckiem. Kiedy mialas ost okres? Moze idz z nim do gina moze uslyszy serce jezeli to jakies 6tyg to powinmo bic moze jednak facet ma jaja i zachowa sie odppwiedzialnie sama sobie dziecka nie zrobilas!!!!

Gość gość
ostatni okres był tydzień wcześniej i trwał 3 dni przypuszczam, ze mogło być to plamienie implantacyjne. I jestem między 4, a 7 tygodniem. Idzie ze mną do ginekologa :(

Gość gość
A moze nie jestes w ciazy. Idz najpierw do gina

Gość gość
jestem czuje to po prostu..test potwierdził moje przypuszczenia. Dwie grube krechy

Gość N_K
ciesz się, ja mojego skarba stracił w 21 tc. Dałbym wszystko żeby żył a Ty się zastanawiaszco zrobić. życie jest niesprawiedliwe!!!

Gość gość
W którym tygodniu od ostatniej miesiączki lub dni płodnych iść do ginekologa? Tak, żeby faktycznie coś zobaczył na USG??

Gość gość
ja bylam w 4 tc u gin. ciaze potwierdzil jednak mowil ze za wcześnie przyszłam ale karte ciąży mi zalozyl. a w 2 ciąży poszlam w 3 miesiacy 12 tc :) i tez było ok.