Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pisałam wczoraj. Zrobiłam test i jestem w ciąży. Nie mam pojęcia co robić,

Polecane posty

Gość gość
to może kupie w poniedziałek kwas foliowy, a do ginekologa pójdę za jakieś dwa tygodnie na wszelki wypadek lub pod koniec najbliższego

Gość gość
mój chłopak każe mi się pozbyć problemu,nie mam siły..

Gość gość
kwas foliowy to ja tez przyjmowałam nawet od tego 12 tc . możesz zrobić tak jak napisalas. najpierw kwas foliowy a potem gin. naprawdę nie ma co az tak się spieszyć z pierwsza wizyta mysle ze jeśli poszlabyc w 7 czy 8 tc to tez byłoby ok. :)

Gość gość
nie słuchaj chłopaka on jest w szoku . daj mu czas. widocznie niedojrzal .... dziwne zresztą przecież 5 lat jesteście razem....

Gość gość
twoj chlopak ma racje .

Gość gość
Widać masz fajnego chłopaka . Jak usuniesz to bedziesz głupia! A twój chłoptaś i tak cie zostawi. Jak się nie myślało wcześniej to trzeba zacząć myśleć teraz. Ja miałam 18lat jak zaszłam w ciążę moj chłopak tez zarabia dwa tysiące! Żyjemy skromnie, małemu nic nie brakuje . Ja tez myślałam o aborcji ale teraz jak patrzę jak moja dzidzia śpi koło mnie to aż mam łzy w oczach ze chciałam go zabić

Gość gość
nie dojrzal i nie dojrzeje a ty zostaniesz z niczym i z bachorem

Gość gość
maturę zrobisz w terminie, a studia skończysz zaocznie, głowa do góry :) powiedzcie rodzicom - będa w szoku, ale potem im przejdzie

Gość gość
Żeby tylko maturę zdać. Od września ostro przykładam się do matematyki..najgorzej z pieniędzmi :(

Gość gość
nie usuwaj i nie sluchaj chlopaka, jesli zrobisz cos wbrew sobie to ty bedziesz miec wyrzuty do konca zycia ze zabilas wlasne dziecko.

Gość gość
hej, jeżeli to nie prowo to ja mogę ci wysłać kilka rzeczy po moim smyku i w ogóle zostały mi np podkłady poporodowe, wkładki laktacyjne itp. mogę tobie wysłać tylko podaj email....

Gość gość
agusiek1806@onet.pl dziękuje..

Gość gość
agusiek1806@onet.pl dziękuje..

Gość gość
poważnie - skontaktuje się z tobą jakoś w przyszłym tyg. zobaczę co mi zostało a co chciałabym wydać i wtedy do ciebie napisze na tego maila, 3maj się i nie usuwaj. Jeżeli teraz usuniesz i kiedys będziesz miała "chciane" dziecko to zrozumiesz że to usunięcie to był ogromny błąd...

Gość gość
Bądź dzielna dasz radę !!! poza tym zazdroszczę Ci bo mi się nie udaje zajść w ciąże już rok... masz ten cud w sobie wiec go chroń !!!

Gość gość
teraz własnie widzę że wiele młodych wpada, nawet znam kilku i te młode matki mieszkają z rodzicami, chłopak pomaga, one zdają matury czy chodzą do liceum/technikum. jakoś daja radę. będzie ok. zobaczysz.

Gość gość
nie dam mu zrobić nic złego, to mój skarb. jest we mnie ;(

Gość gość
jezeli to poczatki ciazy to mozna kupic tabletki na wrzody zoladka , w internecie na pewnych stronach pisza jak je zażyć. moja znajoma zazyla nic jej nie bylo. teraz ma 2 dzieci . i nie. nie zaluje. wtedy byla za mloda, osobnik nieodpowiedzialny. tez bym tak zrobila.

Gość gość
Chcesz piswiecic sie dla faceta ktory jest tak nie odpowiedzialny! Wiesz ile znam takich mlodych matek (16l) i daja rade i chlopaki sa z nimi ! A twoj jak teraz tak sie zachowuje to tak bedzie za 2l . O ile po usunieciu cie nie zostawi!

Gość gość
Jeżeli czujesz ze chcesz tego dziecka to nie poswiecaj się dla tego Barana.No sory 5 lat i koleś ma cię teraz w nosie ?Bedzie cie kochał bez dziecka a z dzieckiem Nie!?? To nawet jeśli usuniesz (a liczę że tego nie zrobisz) To zostaw typa !!