Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam o poradę...

Polecane posty

Gość gość

Witam Proszę o poważną poradę kogoś doświadczonego, starszego. Nie mam komu się wygadać wyszło mi w życiu tak a nie inaczej, że nie mam nikogo bliskiego komu mogłabym zaufać i się zwierzyć. Mam 22 lata. I chłopaka od 3,5 roku. Jest moim jedynym i pierwszym, w seksie, w zwiazku, w pocałunkach itd. Myślałam, że go kocham, a teraz się zastanawiam, jak to jest.. bo zauroczył mnie inny.. Nie mam w życiu łatwo. Zawsze brakowało mi kasy, mam chorego członka rodziny i to poważnie, sama okropnie się zamęczam w fizycznej pracy do 11,12h zeby dostać 1500zł chłopak zarabia jeszcze mniej.. nie zanosi się ani na oswiadzyny ani na nic więcej bo nie ma kasy chyba. Nieważne. Chodzi o to, że poznałam chłopaka. Nie chcę się w to absolutnie pakować bo ma nieslubne dziecko ale i tak... wbrew mnie, zauroczył mnie. Wcześniej też mialam takie zauroczenia ale te jest naprawdę silne. Dodatkowo coraz częsciej nachodzi mnie ochota takiego posiadania wolnosci, nie byc w zwiazku, spróbowac seksu z kims innym itd czy to jest normalne? Dodam ze nie wyszalalam sie w mlodosci, nie mialam milostek wakacyjnych czy zakochan, pocałunków ani zadnych zabaw. Tak mi sie w zyciu ulozylo ze tego nie mialam a teraz jakby nabieram ochoty w zyciu poprobowac roznych rzeczy... i bardzo czuje z tego powodu ogromne wyrzuty sumienia, przez to co sie dzieje w moich uczuciach.

Gość gość
Zrób to, twój facet nie rokuje, raczej nic nie tracisz. Co z tego że ma dziecko, gorzej gdybyś ty miała

Gość gość
I strasznie mi źle! bo ciągle myślę o tamtym, nie mogę przestać. I czasem mam dosc mojego faceta nie mam ochoty go widziec a innym razem tesknie, mam ochote sie tulic itd i nie wiem moze to spowodowane jest moim wysokim libido? bo mam mega duze potrzeby seksualne ito jest prawda.. Jestem przerażona bo wiem, ze zauroczylo mnie tak silnie ze chcoiaz zawsze obiecywalam sobie ze nigdy nie moglabym zdradzic (takie mam przekonania) to czuje ze jakby tylko tamten mnie popodrywał to bym uległa... i to mnie przeraza.

Gość gość
Ale ciagle mam w glowie przyzwyczajenie do mojego, ze moge stracic cos waznego przez glupie zauroczenie ze tego nowego przeciez nie znam, ze tak naprawde mój facet zawsze mi pomaga i wiele dla mnie robi a ja takie swinstwo robie ze sie zauroczylam innym.. ale to nie moja wina samo przyszlo :( i nie moge sie z tym uporać skad te moje checi na cos nowego na seks z kims innym skad te nerwy czasem na mojego faceta czy niechec. Okropny mam metlik w glowie :( wiem, ze jestem mloda i smarkata, stad szukam porady.

Dodatkowo coraz częsciej nachodzi mnie ochota takiego posiadania wolnosci, nie byc w zwiazku, spróbowac seksu z kims innym itd czy to jest normalne? TO JEST JAK NAJBARDZIEJ NORMALNE. Bardzo naprawde bardzo rzadko ludzie wiąże się na stałe z pierwszym partnerem właśnie z tego powodu że chce się spróbować czegoś innego.

Gość gość
I to mnie przeraza i smuci. Jestem przywiazana do swojego, boje sie zerwac zeby nie stracic czegos waznego a z drugiej strony bede zalować ze nie spróbowałam w zyciu nic innego.

Gość gość
mozesz podac gg?

moja koleżanka miała identyczną sytuacje. Jej pierwszy facet był ideałem jeśli chodzi o charakter- dobry, miły, zawsze jej pomagał, czuły i do tego nawet przystojny. Zaczeła z nim "chodzić" w wieku 17 lat. Po 5 latach pociąg do niego wypalił się zaczął podobać się jej ktoś inny. Zdradziła go z nim. Nie potrafiła udawać i powiedziała mu. Rozstali się, a ona bardzo cierpiał, miała nawet myśli samobójcze. Z facetem z którym go zdradziła spotykała się jeszcze jakiś czas, a potem go rzuciła. Przez pare miesięcy tęskniła i chciała wrócić do swojego pierwszego chłopaka. Ale póżniej poznała kogoś i tak się zakochała że z tego co mówi przestała w ogóle o nim myśleć. Jest teraz w ciąży. Więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :)

Gość gość
Tylko własnie ja nie wiem sama o co chodzi bo nie straciłam pociągu do mojego faceta. dalej mnie pociąga, oprócz tego ze często mam go dość. No i zauroczyłam się innym. Do tego mnie to przeraza bo to ze ja sie zauroczylam i zle mi z tym co teraz czuje to wcale nie musi byc tak ze i ja sie podobam tamtemu facetowi.. 51273332 moje gg