Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co można robić samemu w Gdańsku?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam z kim jutro gdzieś iść i nie wiem co robić samemu :( chciałabym na dworzu

Gość gość
lezec na plazy mozna

Gość gość
mozesz robic WSZYSTKO oprocz seksu i tanca w parze. I grania w chinczyka.

w sopocie jutro zaczynaja sie regaty, sam chcialem jechac tylko dostalem nowy kontrakt....

Gość gość
podbijam. Będę na weekend w Gdańsku .Co robić? :)

Gość locka77
Idź na spacer. Zabierz ze sobą przewodnik albo zainstaluj sobie jakąś mini-mapę z zabytkami na swoim smartfonie i zwiedzaj okolicę. Jest tyle pięknych miejsc, które warto jest odwiedzić. Polecam również wybrać się do jednej z trójmiejskich winiarni aby potestować wino. Wbrew pozorom chodzą tam nawet single. Na stronie: http://luxpomorze.pl/ możesz sobie poczytać o kilku ciekawych miejscach, które warto jest odwiedzić. Pozdrawiam.

Gość gość
Byłem ostatnio Music Club Kosmos http://www.kosmosklub.pl/strona-glowna-gdansk. Genialny lokal, mają otwarte chyba w każdy dzień tygodnia, a w środku można i potańczyć i pograć w kręgle, w bilard i na automatach. Było cudownie i jeszcze nie raz tam wrócę.

Gość gość
ja pierdole sami reklamiarze :o

Gość gość
dziwne pytanie - to samo, co gdzie indziej samemu. Mieszkam w Gdańsku i czesto chodze sama, bo lubie.

Gość gość
O super ,że ktoś z Gdańska się odezwał :) W następnym tygodniu chcę jechać na jednodniową wycieczkę,może coś doradzisz. Do Gdańska przyjadę pociągiem,wiesz jak może dojechać z dworca na starówkę(nie wiem czy u was tak to sie nazywa ) :) później chcę pojechać na plażę.

Gość gość
Jaka pogoda w Gdańsku ? Niedługo tam wpadnę .Proszę o prawdziwą i uczciwą odpowiedź! :D Dziękuję! :D

Gość gość
Nie ma tu nikogo z Gdańska?

Gość gość
Nie jestem z Gdańska, ale polecam diabelski młyn :-). Fajne wrażenia i widok na całe miasto

Gość Mati22
Może zupełnie nie samemu ale już w dwie osoby można iść do escape room np: we wrzeszczu enigmatescape.pl

Gość Letycja555
polecam wybrać się na narty :D sztuczny stok skimondo na grunwaldzkiej. bardzo fajne miejsce gdzie możesz poczuć się jak w prawdziwych górach (nie licząc krajobrazów) ale jazda bardzo podobna. instruktorzy bardzo pomocni. super miejsce!

Gość gość
Byłam tydzień temu, sama. Weszłam na punkt widokowy na dachu bazyliki mariackiej- czujesz się jak w górach-400 ileś stopni, średniowieczne ściany z cegieł, dosłownie fitness w murach z 14w.; po drodze b.przystojni panowie wyglądający właśnie na alpinistów-może ćwiczą; wstęp za kilka zł, a wrażenie takie, że czuję do teraz ten klimat-ściany z cegieł

Gość narty narteczki nartunie
Polecam wybranie się na narty. Serio;p w Gdańsku jest otwarty sztuczny stok narciarski - http://skimondo.pl/ Naprawdę fajny :)

Gość aSICA88
Hej co można robić w Gdańsku??? Jak to co ostatnio byłam w Skimondo super centrum całoroczne.:D Zafascynował mnie sztuczny stok. Było mega polecam :*

Gość narteczki
No nie powiem, ten pomysł z całorocznym stokiem był strzałem w dziesiątkę. Skimondo jest mega. Chodzę tam teraz by podszkolić się trochę przed feriami i móc szusować po prawdziwym stoku:)

Gość becia 86
Można iść na narty na sztuczny stok skimondo w Oliwie :) mega fun!

Gość topekk
Każdy chwali te skimondo. Chyba najwyższa pora samej się wybrać i to zweryfikować;p

Gość Iwoneczka0
topkku dokładnie czas najwyższy. Bardzo fajne miejsce ostatnio dziecko prowadziłam na zabawę urodzinową. Z jakimi zdrowymi wypiekami na twarzy wróciło to byłam szczęśliwa. Nawet zapytało "mamo a kiedy my się tam wybierzemy, bardzo mi się podobało". Tak więc uważam Skimondo za fajne miejsce.

Gość walkiria 43
żeby się nie nudzić, warto aktywnie spędzić czas np. na sztucznym stoku Skimondo , ja często chodzę tam sama, do zjeżdżania na nartach naprawdę nie potrzeba towarzystwa, a zabawa jest taka sama.

Gość Pijo7
Można iść coś zjeść, pospacerować po starówce, albo skorzystać że w Gdańsku jest sztuczny stok Skimondo.pl i trochę pojeździć na nartach. Nie sądzę aby w tym roku jeszcze zaszczycił nas śnieg.

Gość Fiołek15
A może coś kreatywniejszego? Polecam Projekt Fan. Świetne warsztaty mają i bardzo przyjemnie spędza się tam czas ;) Czas niezmarnowany. www.projektfan.pl

Gość fixta
Ja słyszałam właśnie, że otworzyli niedawno coś takiego jak projekt fan, można samemu wykonywać biżuterię i różne takie ozdoby, wszystko samodzielnie. Brakowało tu takiego miejsca.

Gość Agaxxxix
Byłam ostatnio z koleżanką w projekt fan na warsztatach i robiłyśmy mydełka. Myślałam, że to trudne, ale panie tak wszystko wytłumaczyły, że okazało się bardzo łatwe.

Gość blosszka
Ejj, lubię takie rzeczy, Mam spore zdolności manualne. Nie wiedziałam, że w Gdańsku powstało takie miejsce jak Projekt Fan, muszę ich odwiedzić...

Gość Luiza37
A no powstało dość nie dawno. Świetne miejsce. Uwielbiam bawić się w takie rzeczy. Mydła genialne. Szkoda że akurat nie mogłam pójść. Mam nadzieje że następne warsztaty będą również interesujące. projektfan.pl