Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdewr

Czy usłyszeliście kiedyś "już cię nie kocham"?

Polecane posty

Gość dsdewr

Czy ktoś z Was usłyszał od tej drugiej osoby, że nie ma już względem Was uczuć (ewentualnie tylko sentyment), po czym zmienił/a zdanie? Jestem właśnie w takiej sytuacji, i jestem w wielkiej kropce...

Gość małpkiżyrafafa
raz mi tak powiedział...po dwóch tygodniach chciał wracać, przyjęłam go, to było dwa lata temu, był młody i głupi, teraz wie że mnie kocha i że chce ze mną spędzić życie, co było to było

Gość dsdewr
Dwa tygodnie to szybko ;) U nas minęło 5 miesięcy, tym większe moje wątpliwości

Gość małpkiżyrafafa
a nad czym sie zastanawiasz? jak okazuje to że Cie kocha? co Ty do niego czujesz?

Gość dsdewr
Bo podobno jak zostawił/zwątpił raz, to może zrobić to po raz drugi :(

Gość małpkiżyrafy
a jak Ci okazuje to, ze jednak Cię kocha? u mnie nie zostawił, wręcz przeciwnie...

Gość gość
Tak!!!!!!!!!! Dziewczyna powiedziała mi że juz mnie nie kocha a po miesiacu zaczeła się dobijać do mnie, pisała a ja sie zgodziłem na powrót. Mówiła że mnie kocha i po tygodniu jej przeszło. NIE WOLNO TAKIM LUDZIOM POZWALAĆ DO SIEBIE WRÓCIĆ, ONI ZAWSZE POZOSTAJĄ TACY SAMI!

Gość gość
Ja usłyszałem i dodatkowo usłyszałem też "zakochałam się w innym", choć 3 miesiące wcześniej wspominała coś o ślubie i dziecku :P I co zabawne też chciała wrócić po 7-8 miesiącach od odejścia z tym że już nie sama, bo zaszła z tamtym w ciąże i on ją pogonił... a ja pogoniłem ją.