Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inny1995

co zrobic?

Polecane posty

Witam chciałbym przedstawic swoja sytacje na forum bowiem wstyd nie pozwala mi nikomu o tym powiedziec,otoz nie wiem dlaczego ale moze ktos mi wyjasni czemu ja jestem inny od innych nie umiem sie smiac ,rozmawiac,jestem wyrzutkiem w szkole nie mam kolegow (zawsze sam) ,czemu jestem taki? moze ktos zna odpowiedz na to dreczace mnie pytanie nie nawidze samego siebie ale jeszcze bardziej płci żeńskiej która mnie dyskryminuje ponieważ jestem brzydki(obrzydliwy jak kto tam sobie woli) na czym polega dyskryminacja? a no na tym że babka w sklepie sprzeda papierosy mojemu koledze bo on jest przystojny a mi nie bo jestem brzydki jade sobie w autobusie i dziewczyna sama zagaduje do mojego kolegi chociaż jest nacpany jak wiktor(ale on moze bo on maly i slodki ja brzydki wiec ja bym byl cpunem) może to objaw choroby psychicznej ale nie nawidze was bo uważacie mnie za osobe gorszą (może mało mówię ok,ale to nie powód do dyskryminacji) wk**wia mnie to wszystko i nie mam już sił nie wiem może mnie tłamśi zawiśc? za to że moge sie starac i cos tam osiagnac a i tak bd gorszy? za to ze uczyłem się tyle lat solidnie pracuje a i tak jestem uważany za wyrzutka społecznego nwm byłem w psychiatryku chciałem żeby mnie zamkneli ale powiedzieli mi że nie maja miejsc a na pytanie jak kogos zabije to powiedzieli ze trafie do wiezienia i co mam dalej zrobic?

Gość gość
próbuj skoczyc z wierzowca wtedy pojdziesz do psychiatryka