Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie spotkalam faceta ktory by mnie podniecal do szalenstwa

Polecane posty

Gość gość

...na widok ktorego robiloby mi sie goraco, z ktorym moglabym sie kochac dzien i noc. Milosc od pierwszego wejrzenia, pozadanie, zacmienie umyslu - takie historie czytalam tylko w internecie i ksiazkach. A mam juz 31 lat. Ogolnie lubie facetow i umieja mnie soba zainteresowac, bywalam akochana w ich intelekcie, ale chodzi mi o taka megachemie - nie wiem jak to jest.

Weź najedz się halucynków albo zjedz lsd to będziesz mieć taką chemię że pół dnia będziesz ruchać słup drogowy i będzie to najlepszy seks w twoim życiu. Ludzie są żałośni.

Gość gość
Tak to jest jak czyta się romansidła i bajki, a potem rozczarowanie facetami i życiem w oczekiwaniu na coś co nigdy się nie zdarzy.

Gość gość
Przeciez na kafeterii kazda kobita ma przystojnego wysokiego i zaradnego meza z ktorym moze 20 razy na dzien.

Gość gość
ja spotkałam, ale nie mogliśmy być razem :(

Gość gość
Ja taką spotkałem, ależ nie możemy być razem, bo ona mieszka chyba w Hollywood i raczej nie wie o moim istnieniu :P

Gość gość
Ja spotkalam. I wiecej nie chce takich doswiadczen.

Gość gość
Mmmmmm, Mariusz.... Jedyny facet dla ktorego stracilam wszystkie hamulce.

Gość gość
no to ja jestem szczęściarą,spotkałam takiego,podniecał mnie masakrycznie,pewnie dzięki temu miałam nieziemskie orgazmy,świetnie się gadało również :D minus,inne kobiety były dla niego równie ciekawe jak ja,no ale nic mi przecież nie obiecywał ani nie przysięgał.

Gość gość
Radze odstawic Charlekiny i romansidla na polke i zaczac patrzec realnie.

Gość gość
Najpierw on szalal za mna, a kiedy ja zaczelam szalec za nim to bardzo szybko stracil zainteresowanie i mnie rzucil. Ciezko to przezylam. Nie wiem co bylo najgorsze, obserwowac jak coraz mniej mu na zalezy, uslyszec ze to juz koniec czy pierwsze miesiace po zerwaniu. Jedno jest pewne, nie chce takich przygod w moim zyciu

Gość gość
a dlaczego?życie jest jedno,warto mieć marzenia ,one czasami się spełniają a bywa ,że niepozorne osoby mogą kryć wielką "tajemnicę" jakbym miała być z facetem,który mnie nie jara,nie ma z nim,nieziemskiego sexu i mnie intelektualnie nie interesuje,to wolę wolałabym być sama ma trząść się Ziemia i muszą być emocje a romansidła nic do tego nie mają lekko ciepłe klimaty mnie nie interesują bo lepiej żyć na full :)

gość dziś i tu sie mylisz,mezczyzna to nie tlen,mozna zyc bez plci meskiej:):)

Gość gość
Dlatego ze bol po rozstaniu byl wiekszy niz przyjemnosc kiedy bylismy razem. Bylam gotowa przestawic do gory nogami cale swoje zycie a dla niego to byla przygoda. Nie chce wiecej czuc tego do nikogo i nie chce zeby ktos czul to do mnie. Takie akcje tylko komplikuja zycie.

Gość gość
Autorko mnie jeszcze nie spotkałaś

Gość gość
Musisz dalej szukac.

Gość gość1233333333333
hehe tez mam 31 lat jestem kobietą i nie spotkalam jeszcze takiego mężczyzny heh

Gość gość
Ja spotkałam kilka razy. Chodź tak totalnie do 1go wejrzenia tylko 2 razy w życiu. Z pozostałymi po czasie, wystarczało "coś" i facet nagle stawał się dla mnie ideałem z wyglądu też. Tylko z jednym z nich spałam. Tylko jeden nie był żonaty (ale to nie z nim spałam :P) To jest takie pożądanie, że aż bolo, zaćmienie umysłu totalne i obsesja na pkcie faceta.

Gość gość
nie znalazlas odpowiedniego faceta

Gość gość
ja tez takiego nie znalazlam.

Gość gość
ja tez mam obsesje chociaz z nim nie spalam.

Gość gość
A ja takiego spotkałam. Cóż z tego skoro on mnie nie chciał, byłam przezroczysta. Wpadła mu w oko dziewczyna ważąca jakieś 75-80 kg, mówię to żeby uprzedzić komentarze typu że jestem brzydka, nic koło siebie nie robię a marzę o księciu :) A ta dziewczyna miała ładną buzię i włosy coś w stylu farnej ale figurę naprawdę kiepską: szeroka w barach biust obwisły prosta w pasie, wąska w biodrach, grube nogi. Teraz widzicie że takie mogą wymagać przystojnego faceta ;)

Gość gość
up Czy taka historia jeżeli dojdzie do skutku to zawsze musi się źle skończyć?

Gość gość
W wieku 31 lat też nie spotkałam... ;) A teraz na samą myśl o Nim wyskakuję z kapci :P Poczekaj i nie trać nadziei spotkacie się

Gość gość
Spotkałam takiego i to było najgorsze w całym moim życiu. Pamiętam, że jak mnie przez przypadek pierwszy raz dotknął to aż mnie skóra piekła, czułam jego zapach jeszcze zanim go zobaczyłam, a majtki to mogłam wyżymać :o seks? w ogóle nie mogłam myśleć o niczym innym. Historia skończyła się szybko i tragicznie, a ja przez kilka kolejnych lat nie mogłam się pozbierać. Do dzisiaj wszystko mnie boli na jego wspomnienie. Chciałabym nigdy tego nie przeżyć :( Żałuję dnia w którym go poznałam.

Gość gość
Ja spotkałam kogoś takiego... gdy już byłam żoną innego :O

Gość gość
Historia skończyła się szybko i tragicznie, a ja przez kilka kolejnych lat nie mogłam się pozbierać. > Tragicznie? Tzn że cię rzucił, czy coś gorszego się stało?

Gość gość
ja kogos spotkalam ale nic z tego nie wyszlo.